Visszahívást kérek

Megoldásaink

Egyedi webshopok

Egyedi webshopok

Kapcsolódó referenciák

Egyedi webshopok

Rólunk mondták

Egyedi webshopok

Weboldal kezelése soha nem volt még ilyen könnyű!

Egyedi webshopok

Tudjuk mennyire idegtépő, amikor megszámlálhatatlan mennyiségű feladatod mellett szeretnéd honlapod is naprakészen tartani, de a szövegek formázása, tartalmak feltöltése és kezelése hosszú órákat vesz igénybe.

Egyedi fejlesztésű admin rendszerünkkel nem kell ezt átélned többé. Hisszük azt, hogy az igazán profi honlapok kezelése egyszerű és magabiztosságot kelt kezelőjében. Szövegek szerkesztése, képek és videók feltöltése garantáltan könnyebb és gyorsabb, mint eddig bármikor.

Felejtsd el a nehezen kezelhető honlapodat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Egyedi webshopok

Így leszel sikeres webshop tulajdonos

Szakértő kollégánk már az első tárgyaláson hasznos tanácsokat fog adni és célirányosan segít az igényeidnek leginkább megfelelő funkciók és megoldások kiválasztásában.

Következő lépésként intézzük az általad igényelt domain név lefoglalását és létrehozzuk a webtárhelyet és e-mail címeidet a készülő webshopodnak. Így mindent egy helyen tudhatsz.

A webáruház készítése során a designt grafikusaink a legmodernebb technológiával készítik el. Amennyiben saját designnal érkezel, azzal is szívesen dolgozunk. A grafikai megjelenés elkészítése után egy fejlesztő kolléga elkezdi a webshop felépítését. A projekt közben természetesen folyamatosan kapcsolatban maradunk veled és értesítünk a fejlesztés státuszáról.

Az elkészült webshopot majd csapatszinten teszteljük és egy jegyzőkönyvet állítunk ki róla, amely után hozzáférést küldünk neked is 30 napos feltöltési időszak erejéig.
Ekkor az oldal még nem éles, viszont neked lehetőséged van a szövegek és egyéb tartalmak feltöltésére. A 30 napos időszak természetesen meghosszabbítható. Ezek után élesítjük az új, saját igényeidre szabott webshopot és már érkezhetnek is a rendelések.

Ha Te is szeretnél sikeres webshop tulajdonosa lenni, tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Egyedi webshopok

Tedd meg az első lépést céljaid felé!

Dolgozzunk együtt vállalkozásod további sikereiért!
Küldj üzenetet vagy kérj visszahívást most!