Ajánlatot kérek
Weboldal fejlesztés
Weboldal fejlesztés
Weboldal fejlesztés

Megoldásaink

Egyedi webáruház fejlesztés

Megoldásainkat azok a webáruház üzemeltetők választják, akiknek kiemelten fontos a stabil és megbízható működés hosszú távon. Tudják, hogy a korlátok jelentősen visszafoghatják a növekedést, így folyamatosan elérhető fejlesztőcsapatra, biztos támogatásra van szükségük.

Tudj meg többet!

Egyedi webáruház fejlesztés

Rémtörténet helyett sikersztori

Az általunk fejlesztett webáruházak nem támaszkodnak sablon megoldásokra. Minden általunk átadott projekt valóban egyedi, a partnereink igényeire szabva. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy felhasználóbarát, stabil és megbízható webshopot biztosítsunk a Te vállalkozásodnak is.

15 év webfejlesztői tapasztalat
800+ átadott webes projekt
310 megvizsgált weboldal alapján 6,1 éves weboldal átlag élettartam
Bisnode AAA minősítés
20+ partner, akik a teljes online marketingjüket ránk bízták
15 fős, folyamatosan bővülő webfejlesztő és marketing csapat

EGYEDI WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

Az egyedi webáruház fejlesztés folyamata

1.
Webshop projekt előkészítés

Tervezés és dokumentáció nélkül nem érdemes webáruház fejlesztésébe vágnod. Minden projektben első lépés, hogy tanácsadóként segítsünk neked, különösen a személyre szabott funkciók kialakításában.

Az előkészítés során értékesítési vezetőnk, projektmenedzserünk és marketing menedzserünk segít az alábbiak megtervezésében:

  • Menüszerkezet, oldalstruktúra
  • Termékadatlapok és logikai felépítésük
  • Szoftverösszekötések
  • Fizetési módok és számlázás
  • Arculati elemek
  • Értékesítést elősegítő funkciók

A tervezést követően a dokumentáció alapján pontos fejlesztési díjat, határidőt tudunk javasolni.

Egyedi honlap fejlesztés folyamata
Egyedi honlap fejlesztés folyamata
2.
Szövegírás és tartalmak összegyűjtése

Marketing szövegekre még a webáruházaknál is szükség van. Akár a nyitólapon egy frappáns értékajánlat, vagy a kategóriaoldalakon egy-egy meggyőző leírás, a szövegek elkészítése elmaradhatatlan feladat. Ebben is számíthatsz ránk.

Egy interjú során összegyűjtjük a termékek, szolgáltatások kiemelt előnyeit és megírjuk a webáruház marketing szövegezését, valamint a vásárlást, regisztrációt követő köszönőleveleket.

3.
Egyedi webdesign készítés

Minden egyedi design tervezésnél arra törekszünk, hogy a megbízónk potenciális vásárlóinak igényeit szolgálja ki. Az sem baj, ha csak egy logóval rendelkezel, a teljes arculat újításában is tudunk segíteni.

A webáruház design-tervezési szakaszában kiemelt figyelmet fordítunk ügyfelünk vállalkozásának megismerésére és marketing céljainak megértésére, a sikeres online üzleti jelenlét érdekében. A készülő webáruház minden aspektusa kifejezetten partnerünk szervezeti céljainak megfelelően kerül kialakításra. A végleges terv elkészültét több egyeztetés előzi meg - először a főoldal webdesignja készül el, majd pedig a további aloldalaké.

Egyedi honlap fejlesztés folyamata
Egyedi honlap fejlesztés folyamata
4.
Webshop fejlesztés Laravel keretrendszerben

A webshop funkcióit egyedileg programozzuk a világszerte használt Laravel keretrendszerben. A folyamat során először az adminisztrációs felületet készítjük el, így neked már lehetőséged van a termékek feltöltésére, miközben a többi funkció (szoftver integrálások, fizetési módok, stb.) elkészülnek. A fejlesztési szakaszokról projektmenedzserünk folyamatosan ad visszajelzéseket és őt bármikor elérheted.

5.
Checkout a kosárelhagyások csökkentésére

Webáruház tulajdonosként meghatározó fontosságú, hogy a látogatók, akik kosárba helyezték a termékeket, menjenek végig a folyamaton és adják le rendelésüket. Ebben kulcsfontosságú a webshop checkout folyamata.

Rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy webáruházadban a fizetés megkezdése után minden elnavigálási lehetőség (gombok, fejléc menüpontjai) eltűnik, minden zavaró elem kiiktatásra kerül és csak egy feladata marad a látogatónak: a vásárlás befejezése.

Ráadásul ezt a folyamatot teljes mértékben az adott projektre optimalizáljuk, így vásárlóidat támogató checkout alakulhat ki.

Egyedi honlap fejlesztés folyamata
Egyedi honlap fejlesztés folyamata
6.
Online marketing támogatás

Eredményes webáruház nincs online marketing nélkül. Webshopodba hosszú évek alatt kifejesztett egyedi, felhasználóbarát SEO modult építünk be, amelybe a legfontosabb keresőoptimalizálási tartalmak kitölthetőek a célzott kulcsszavakkal.

Emellett felkészítjük a webáruházat az online hirdetésekre. A mérőkódok elhelyezése, dinamikus shopping feed-ek és Google Analytics paraméterezése segít majd abban, hogy mérni is tudd a tevékenységed megtérülését. Akár teljes marketing tevékenységed is ránk bízhatod a közösségi média kampányoktól egészen a hírlevél automatizmusokig.

Egyedi webáruház fejlesztés

Referenciáink

Egyedi webáruház fejlesztés

Tedd meg az első lépést céljaid felé!

Töltsd ki az űrlapot és kérd visszahívásunkat!
Kollégánk 1 munkanapon belül garantáltan visszahív és egyeztetni fog veled a
személyes találkozóról, hogy elindulhass te is a siker útján.