Visszahívást kérek

Karrier

Kik vagyunk?
Hogyan dolgozunk?

Az egyszemélyes vállalkozásként indult Webstudioban több, mint 10-en dolgozunk, Fertőszentmiklóson. A cég 2017-ben elmúlt 10 éves. Folyamatosan képezve magunkat saját szakterületünkön, egész nap azt csinálhatjuk, amit igazán szeretünk. Legyen szó projektvezetésről, grafikáról vagy épp programozásról.

Küldetésünk

Közös célunk, hogy egyedi fejlesztéseinkkel segítsük azokat a haladó vállalkozásokat, akik kinőtték a sablon megoldásokat. Ahhoz, hogy megadjuk ezt a támogatást partnereinknek, professzionális eszközökkel, világszínvonalú technológiával dolgozunk és minden esetben keressük az innovatív megoldásokat.

Folyamatos tanulás

Mindig arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, tanuljunk. Csapatunk minden tagjának fontos, hogy szakmai célokat tűzzön ki és elérje ezeket a célokat. A tanuláshoz minden adott: belső ötletelések, képzések mellett külsős tréningek, előfizetés online oktatási anyagokhoz és könyvek is a rendelkezésünkre állnak ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk szakterületünkön.

Rendszeres visszajelzések

Tudjuk mennyire fontos a rendszeres visszajelzés mindenkinek. Te is biztosan szeretnéd tudni, hogy mit gondol munkádról főnököd vagy éppen munkatársaid. A visszajelzések elengedhetetlen hozzávalói a fejlődésnek. Az ilyen közös megbeszéléseken pedig együtt határozzuk meg céljainkat a következő időszakokra.

Mindenkinek számít a véleménye

Nem azért nevezzük magunkat csapatnak, mert jól hangzik. A Webstudioban a mindennapos közös ebédek, ötletelések, havi visszatekintések és persze az emlékezetes csapatépítők több éven át alakították a kollégákból álló társaságot jól működő csapattá. Ennek pedig nagyon fontos alapja, hogy mindenkinek számít a véleménye. Legyen szó termékeink továbbfejlesztéséről vagy csapatépítő megszervezéséről, minden kolléga érezheti, hogy fontos a véleménye a döntések meghozatalában.

Szerethető Munkahely

Azt már biztosan látod te is, mennyire fontos nálunk, hogy a kollégák jól érezzék magukat munkájukban. Ezt elismervén 2017-ben és 2019-ben megkaptuk a Dreamjobs Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A logora kattintva nézd meg te is profilunkat és tudj meg még többet csapatunkról!

Szerethető Munkahely Szerethető Munkahely

Karrier

Nyitott pozícióink

Karrier

Gyakori kérdések

Karrier

Jelentkezz most!