Ajánlatot kérek

Karrier

Nyitott pozícióink

Légy részese az fws márka dimenzió váltásának!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk!

Karrier

Kik vagyunk?
Hogyan dolgozunk?

Az egyszemélyes vállalkozásként indult fws online Zrt. mára 15 fős webfejlesztő és online marketing csapattá vált. Legfontosabb értékünk a folyamatos tanulás. Tudjuk, hogy akkor lehetünk igazán sikeresek szakterületünkön, ha proaktívan új kihívásokat keresünk és képezzük magunkat.

Szerencsések vagyunk, mivel minden munkanap azt csinálhatjuk, amit igazán szeretünk, legyen szó fejlesztésről, grafikáról, projektvezetésről vagy marketingről.

Könnyen lehet, hogy már hallottál rólunk, hiszen nagyon sok weboldalt, webshopot, egyedi szoftvert készítettünk országszerte. Kiváló szolgáltatási színvonalon ajánlunk megoldásokat partnereinknek, akiknek fontos a folyamatos növekedés, a munkáikat méltón képviselő megjelenés, valamint a megbízhatóság 10-15 év távlatában is. Napjainkra már több, mint 900 sikeres projektet adtunk át, köztük a Leier Hungária Kft., a Megakrán Nyrt. és a GYSEV Cargo Zrt. weboldalát.

Küldetésünk

Közös célunk, hogy egyedi fejlesztéseinkkel segítsük azokat a haladó vállalkozásokat, akik kinőtték a sablon megoldásokat. Ahhoz, hogy megadjuk ezt a támogatást partnereinknek, professzionális eszközökkel, innovatív technológiákkal dolgozunk.

Karrier

Miért nálunk dolgozni?

Folyamatos tanulás

Mindig arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, tanuljunk. Csapatunk minden tagjának fontos, hogy szakmai célokat tűzzön ki és el is érje ezeket. A tanuláshoz minden adott: a belső ötletelések és képzések mellett tréningek, könyvek és online oktatási előfizetések is segítenek minket abban, hogy kiemelkedőek legyünk a szakterületünkön.

Mindenkinek számít a véleménye

Nem azért nevezzük magunkat csapatnak, mert jól hangzik. A Webstudioban a mindennapos közös ebédek, havi visszatekintések és persze az emlékezetes csapatépítők formálnak minket jól működő csapattá. Ennek nagyon fontos alapja, hogy mindenkinek számít a véleménye, legyen szó akár termékeink továbbfejlesztéséről vagy egy program megszervezéséről.

Rendszeres visszajelzések

Tudjuk mennyire fontosak a rendszeres visszajelzések, melyek elengedhetetlen hozzávalói a fejlődésnek. Ezek alapján havi és negyedéves megbeszéléseinken együtt határozzuk meg céljainkat a következő időszakokra.

Közösségépítő élmények

Évente több csapatépítő programot szervezünk. Hiszünk abban, hogy a munka és a szórakozás egyensúlya növeli a motivációt és az összetartást.

Heti 2 nap home office

Az fws-nél úgynevezett hibrid munkavégzésben dolgozunk. A hét első három napját az irodában töltjük, csütörtökön és pénteken pedig mindannyian kiélvezzük a home office előnyeit. A kapcsolatot persze ilyenkor is tartjuk Slack-en vagy e-mailben, viszont megspóroljuk a munkába járás idejét.

Előrelépési lehetőség

Folyamatos fejlődésünk során mindig jöttek be új feladatok és munkakörök, amikhez felelőst kerestünk, valamint már most is van a tarsolyunkban több olyan részterület, amellyel növelheted a munkaköröd értékét. Támogatjuk a személyes fejlődést és ösztönözzük az egyéni képességek kiaknázását, így ha szívesen tanulsz új dolgokat, hosszútávú karrier lehetőséget biztosítunk számodra.

Szerethető munkahely

Azt már biztosan látod te is, mennyire fontos nálunk, hogy a kollégák jól érezzék magukat munkájukban. Ezt elismervén többször is megkaptuk a Dreamjobs Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

Karrier

Alapértékeink

Eredményfókusz

Az első perctől az eredményre koncentrálunk, hogy ügyfeleink pontosan azt kapják, amire szükségük van. Pont azt ami kell, pont úgy ahogy kell, pont akkor amikor kell. Ezt nevezzük optimális megoldásnak.

Megbízhatóság

Stabilitásunkat a biztos piaci jelenlétünk és folyamatos növekedésünk is alátámasztja. Nálunk fontos érték a biztonság és a kiszámíthatóság, amelyre hosszú távon építhetsz. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink számíthatnak ránk, és mi is számítunk rájuk. 

Segítőkészség

Barátságos és támogató munkakörnyezetünkben mindenki szívesen osztja meg tudását és tapasztalatait. Mindig számíthatsz a kollégákra, legyen szó szakmai kérdésekről vagy akár személyes támogatásról. Célunk, hogy minden új munkatárs gyorsan beilleszkedjen és jól érezze magát.

Fejlődés

Naprakészen követjük és alkalmazzuk a legújabb innovációkat és folyamatosan képezzük magunkat. A mi tehetségünk az újítások alkalmazásában rejlik. Két lábbal a földön járó megvalósítók vagyunk.

Szenvedély

Őrültek vagyunk, de csak egy kicsit és jó értelemben. Imádjuk a hivatásunkat! Szenvedélyesen szeretjük kutatni, hogy egy problémára mi a legjobb megoldás és szeretjük látni hogyan valósul meg.

Karrier

Nyitott pozícióink

Légy részese az fws márka dimenzió váltásának!

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk!