Ajánlatot kérek

Rólunk

Alapértékeink

Számunkra az ügyfélközpontú webfejlesztés azt jelenti, hogy minden szempontból optimális megoldásokkal, kiváló szolgáltatási színvonalon segítünk céljaid elérésében, az fws alapítása óta.

 • 1

  Megbízhatóság

  Óramű pontossággal tartjuk a határidőt, mindig teljesítjük, amire megbíztak minket. Erre a szavunkat adjuk és garanciát vállalunk. Folyamataink átláthatóak, 2007 óta megszakítás nélkül elérhetőek vagyunk és gyorsan reagálunk.

 • 2

  Segítőkészség

  Mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk az optimális megoldást számodra. Világosan, érthető emberi nyelven, lépésről lépésre mindent elmagyarázunk. Rugalmasan alkalmazkodunk a formálódó elképzelésekhez és készséggel segítünk az átadás után is.

 • 3

  Eredményfókusz

  Az első perctől az eredményre koncentrálunk, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van. Pont azt ami kell, pont úgy ahogy kell, pont akkor amikor kell. Ezt nevezzük optimális megoldásnak.

 • 4

  Fejlődés

  Naprakészen követjük és alkalmazzuk a legújabb innovációkat és folyamatosan képezzük magunkat. A mi tehetségünk az újítások alkalmazásában rejlik. Két lábbal a földön járó megvalósítók vagyunk.

 • 5

  Szenvedély

  Őrültek vagyunk, de csak egy kicsit és jó értelemben. Imádjuk a hivatásunkat! Szenvedélyesen szeretjük kutatni, hogy egy problémára mi a legjobb megoldás és szeretjük látni hogyan valósul meg.

Rólunk

Ismerj meg minket!

Vezérigazgatóként hiszek abban, hogy eredményes munkát csak jó hangulatban, inspiráló környezetben és pozitív társaságban érhetünk el. Professzionális eszközök, berendezések, valamint folyamatos tanulás támogatják a mindennapjainkat. Közös sikereinkhez nagymértékben hozzájárulnak a rendszeres közösségi események, programok és a folyamatos vezetői visszajelzés.

A 2007-ben egyszemélyes vállalkozásként alapított fws webstudioban ma már több, mint 14-en dolgozunk. A vállalkozás egyik legfontosabb célja, hogy minden kolléga szeresse munkakörét és érezze jól magát olyan csapat tagjaként, ami folyamatosan fejlődik. Kövesd végig az első 15 év fejlődését az alkalomra készített oldalunkon: 15.fws.hu

Fekete Attila
Fekete Attila
Vezérigazgató

Rólunk

Pillants be irodánk mindennapjaiba!

Rólunk

Csapatunk

Fekete Attile

Fekete
Attila

Vezérigazgató a@fws.hu

Németh Dávid

Németh
Dávid

vezető értékesítő nemeth.david@fws.hu

Tóthné dr. Bak Veronika

Tóthné dr. Bak
Veronika

irodavezető office@fws.hu

Polgár Péter

Polgár
Péter

projektvezető polgar.peter@fws.hu

A közös ebédek minden nap, az évente minimum 4-5 csapatépítő program és a változatos kihívások együttes megoldása az évek során igazi csapattá kovácsolt bennünket.
Te is csatlakoznál? Csekkold karrier oldalunkat!

fws csapat
Az fws csapata

Rólunk

Oktatás a Webstudioban

Pontosan tudjuk mennyire fontos a gyakorlatias oktatás és a jövő generációja az informatikában. Csapatunk több éve működik együtt a Soproni Egyetemmel, ahol kollégáink részt vesznek a gazdaságinformatika oktatásában. Webfejlesztés 2 tárgy tanítása mellett rendszeresen veszünk részt önálló labor workshopokon, záróvizsgákon és egyetemi rendezvényeken. A 2018-2019-es tanévben pedig újabb mérföldkőhöz érkeztünk: órákat adtunk a diákoknak emeleti előadótermünkben Fertőszentmiklóson.

Nézd meg a videót, amelyben az együttműködésről és a Soproni Egyetem gyakorlatias informatika oktatásáról Pödör Zoltán intézetigazgató is beszámol!