Visszahívást kérek

Rólunk

Ismerj meg minket!

Ügyvezetőként hiszek abban, hogy eredményes munkát csak jó hangulatban, inspiráló környezetben és pozitív társaságban érhetünk el. Professzionális eszközök, berendezések, valamint folyamatos tanulás támogatják a mindennapjainkat. Közös sikereinkhez nagymértékben hozzájárulnak a rendszeres közösségi események, programok és a folyamatos vezetői visszajelzés.

A 2007-ben egyszemélyes vállalkozásként alapított fws webstudioban ma már több, mint 10-en dolgozunk. A vállalkozás egyik legfontosabb célja, hogy minden kolléga szeresse munkakörét és érezze jól magát olyan csapat tagjaként, ami folyamatosan fejlődik. Kövesd végig az első 10 év fejlődését az alkalomra készített oldalunkon: 10.fws.hu

Fekete Attila
Fekete Attila
Ügyvezető

Rólunk

Alapértékeink

Számunkra az ügyfélközpontú webfejlesztés azt jelenti, hogy minden szempontból optimális megoldásokkal, kiváló szolgáltatási színvonalon segítünk céljaid elérésében, az fws alapítása óta.

 • 1

  Megbízhatóság

  Óramű pontossággal tartjuk a határidőt, mindig teljesítjük, amire megbíztak minket. Erre a szavunkat adjuk és garanciát vállalunk. Folyamataink átláthatóak, 2007 óta megszakítás nélkül elérhetőek vagyunk és gyorsan reagálunk.

 • 2

  Segítőkészség

  Mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk az optimális megoldást számodra. Világosan, érthető emberi nyelven, lépésről lépésre mindent elmagyarázunk. Rugalmasan alkalmazkodunk a formálódó elképzelésekhez és készséggel segítünk az átadás után is.

 • 3

  Eredményfókusz

  Az első perctől az eredményre koncentrálunk, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van. Pont azt ami kell, pont úgy ahogy kell, pont akkor amikor kell. Ezt nevezzük optimális megoldásnak.

 • 4

  Fejlődés

  Naprakészen követjük és alkalmazzuk a legújabb innovációkat és folyamatosan képezzük magunkat. A mi tehetségünk az újítások alkalmazásában rejlik. Két lábbal a földön járó megvalósítók vagyunk.

 • 5

  Szenvedély

  Őrültek vagyunk, de csak egy kicsit és jó értelemben. Imádjuk a hivatásunkat! Szenvedélyesen szeretjük kutatni, hogy egy problémára mi a legjobb megoldás és szeretjük látni hogyan valósul meg.

Rólunk

Pillants be irodánk mindennapjaiba!

Rólunk

Csapatunk

Fekete Attile

Fekete
Attila

ügyvezető a@fws.hu

Németh Dávid

Németh
Dávid

vezető értékesítő nemeth.david@fws.hu

Tóthné dr. Bak Veronika

Tóthné dr. Bak
Veronika

irodavezető office@fws.hu

Szakács Dávid

Polgár
Péter

projektvezető polgar.peter@fws.hu

A közös ebédek minden nap, az évente minimum 4-5 csapatépítő program és a változatos kihívások együttes megoldása az évek során igazi csapattá kovácsolt bennünket.
Te is csatlakoznál? Csekkold karrier oldalunkat!

fws csapat
Az fws csapata

Rólunk

Oktatás a Webstudioban

Pontosan tudjuk mennyire fontos a gyakorlatias oktatás és a jövő generációja az informatikában. Csapatunk több éve működik együtt a Soproni Egyetemmel, ahol kollégáink részt vesznek a gazdaságinformatika oktatásában. Webfejlesztés 2 tárgy tanítása mellett rendszeresen veszünk részt önálló labor workshopokon, záróvizsgákon és egyetemi rendezvényeken. A 2018-2019-es tanévben pedig újabb mérföldkőhöz érkeztünk: órákat adtunk a diákoknak emeleti előadótermünkben Fertőszentmiklóson.

Nézd meg a videót, amelyben az együttműködésről és a Soproni Egyetem gyakorlatias informatika oktatásáról Pödör Zoltán intézetigazgató is beszámol!