Ajánlatot kérek

fws blog

Újévi fogadalmak 2. - “Idén kívül-belül megújítjuk weboldalunkat!”

2024. január 15.
Újévi fogadalmak 2. - “Idén kívül-belül megújítjuk weboldalunkat!”

Az előző fogadalomnál megvizsgáltuk, milyen várható marketing trendeket kell figyelembe vennünk az online jelenlétünk erősítése érdekében. De mit ér a figyelem, ha a weboldalunk a céljaink ellen dolgozik?

Ebben a cikkben arra koncentrálunk, hogy miért létfontosságú egy modern, jól megtervezett weboldal a vállalkozásunk számára, és hogyan segítheti elő üzleti céljaink elérését.

Az online jelenlét legfontosabb eleme

Ma az internet az elsődleges forrás, ahol az emberek információt keresnek, termékeket és szolgáltatásokat vásárolnak, és üzleti kapcsolatokat építenek.

Az első benyomás ezért leggyakrabban a weboldaladon keresztül történik. Egyetlen nívós cég sem engedheti meg magának, hogy elavult, lassú oldallal fogadja az érdeklődőit. Egy professzionális oldal ugyan olyan fontos az online térben, mint egy jól szabott öltöny a valóságban. Megerősíti vállalatod hitelességét, és növeli az ügyfelek bizalmát.

Mitől lesz profi a weboldal?

Egy weboldal akkor profi, ha egyedi és vonzó tervezéssel, felhasználóbarát navigációval és reszponzív kialakítással rendelkezik, így biztosítva kiváló felhasználói élményt minden eszközön.

A tartalomnak világosnak, meggyőzőnek és frissnek kell lennie, ami másodpercek alatt betöltődik. Emellett a keresőmotor-optimalizálás, a biztonságos kapcsolatok, a rendszeres biztonsági frissítések, valamint az interaktív funkciók (mint például a kapcsolatfelvételi űrlapok, közösségi média integrációja) elengedhetetlenek.

Végül a mérhetőség és analitika integrációja biztosítja, hogy a weboldal nem csak technikailag és esztétikailag kiemelkedő, hanem valódi értéket is nyújt a felhasználóknak és hozzájárul a vállalat üzleti céljainak eléréséhez.

Kép betöltése...
Hogyan lehet Neked is profi weboldalad? Kattints ide!

Egyedi fejlesztés vagy Sablon weboldal?

A sablon weboldalak elsősorban induló vállalkozások számára ideális választás. Jó kiindulási alap, akárcsak egy konfekció öltöny, ami nem túl nagy befektetés az induláshoz.

Ám ahogy növekedik a cég, már nem lesznek elegendőek a sablonok nyújtotta lehetőségek. Az egyedi fejlesztés során viszont bármilyen speciális funkciót, modult és megjelenésbeli kérést képesek megalkotni a fejlesztők.

Az egyedi weboldalak számos előnyt jelentenek azoknak a sikeres, haladó vállalkozásoknak, akik kinőtték a sablon megoldásokat. (Ezeket az előnyöket ebben a cikkünkben foglaltuk össze.)

Milyen hatásai vannak egy egyedi fejlesztésű weboldalnak?

Online láthatóság növekedése: Kulcsfontosságú a digitális világban, segít kiemelni a céget a versenytársak közül. A keresőmotor-optimalizálás, a biztonságos kapcsolat és a minőségi tartalmak mind elősegítik az oldal láthatóságának növekedését.
Professzionális és megbízható márka: A professzionális és megbízható márka képe javítja az ügyfelek első benyomását és hosszú távon erősíti a márka hitelességét.
Javított felhasználói élmény: A modern webdesign és felhasználóbarát kialakítás csökkenti az oldalról történő elvándorlást és növeli az ügyfelek interakcióját.
Átlátható kezelőfelület: A hatékony munkához elengedhetetlen, hogy az oldalt kezelő személyek gyorsan és egyszerűen végezhessék munkájukat. Ehhez olyan admin felületre van szükség, ami kifejezetten az ő igényeik alapján készül.
Mobilbarát Design: Ez mára már elengedhetetlenné vált a növekvő mobilos felhasználói bázis eléréséhez. Amelyik oldal nem reszponzív, biztosan ügyfeleket veszít a jövőben.
Hatékonyabb digitális marketing: A SEO, a tartalommarketing, és a közösségi média integrációk segítik a megfelelő közönség elérését, növelve a kapcsolatot felvevő érdeklődők számát és az értékesítéseket.

Ügyfeleink így írnak erről:


“Korábbi weboldalunk elavult volt, kevés szöveges és képi tartalommal. A felépítése nem volt átlátható, illetve sok aldomainnel rendelkezett, amely nehezítette a felhasználó tájékozódását. Mind esztétika, mind funkcionalitás szempontjából szükségünk volt a megújulásra. […] Új weboldalunk letisztult és átlátható, teljes mértékben megfelel elképzeléseinknek. Úgy véljük, hogy mind leendő partnereink, mind leendő befektetőink könnyedén megtalálhatják a számukra releváns tartalmakat. Az oldalt naprakészen tudjuk tartani az egyedi fejlesztésű adminisztrációs felületnek köszönhetően, a sok szöveges és képi tartalom miatt a hirdetéseink is jobban teljesítenek. A weboldal kialakításának minden részfolyamatára profi csapat állt rendelkezésre, a fejlesztési feladatoktól kezdve egészen a SEO beállításokig.”

Karger Virág marketing és kereskedelmi asszisztens, MEGAKRÁN Nyrt (Esettanulmányuk első részét a projektről itt olvashatod)

"Az elkészült weboldal kezelése nagyon könnyű. Olyan mint egy Facebook adatlap szerkesztése, átlátható és egyszerű. Gyorsan fel tudjuk tölteni az akciókat és új termékeinket egyaránt."

Kajtár Ákos, üzletvezető, B-West-Ker Kft. (Esettanulmányukat a projektről itt olvashatod)

“A webshop megjelenése azonnali egyszerű áttekinthetőséget sugároz, ami legnagyobb mértékében járul hozzá annak kezelhetőségéhez és így egyszerű használatához. Bátran ajánlanám az fws megoldásait minden üzleti partnernek, akinek gyors és pontos munka kell, valamint egy olyan internetes megjelenés, ami napjainkban elengedhetetlen, modern, átlátható és interaktív. Továbbá ajánlom bárkinek, aki a kommunikáció mai piaci viszonyok között elvárt gyorsaságát és dinamikusságát igényli.”

Szabó Béla, Kereskedelmi igazgató, Vital-Feed Kft. (Esettanulmányukat a projektről itt olvashatod)

A Te vállalatod készen áll az Új Évre?

Most itt az ideje, hogy Te is átgondold céged weboldalának jelenlegi állapotát! Vajon a weboldalad tükrözi a vállalatod jelenlegi pozícióját a piacon?

Ha úgy érzed, itt az ideje a megújulásnak, vedd fel velünk a kapcsolatot! Mi segítünk megtervezni és felépíteni a weboldaladat úgy, hogy az támogassa üzleti céljaidat és hozzájáruljon vállalatod növekedéséhez az új évben.

Készülj fel egy sikeres 2024-es évre egy személyre szabott weboldallal, ami támogatja üzleti céljaidat!