Ajánlatot kérek

Marketing szolgáltatások

Google Ads kampány
menedzsment

Mi segítünk abban, hogy a Google tényleg a barátod legyen. Tervezhető eredmények mérések alapján, megtérülő hirdetések és versenytársad megelőzése.

Google Ads kampány menedzsment

Miért fektess be Google Ads hirdetésekbe?

A korábban Google Adwords néven ismert keresőhirdetések nem véletlenül váltak a legnépszerűbb online hirdetési formává. Gondolj csak bele, ha egy rendezvény networking beszélgetésén valaki azt mondaná, hogy pontosan a te szolgáltatásodat, termékedet keresi, biztosan te is kapnál az alkalmon! A Google keresőhirdetések pontosan ezt kínálják fel neked, csak éppen akár naponta több 100, több 1000 szolgáltatásodra vagy termékeidre irányuló keresésre. Miért mondanál le arról, hogy elsőként legyen ott céged, amikor éppen olyan problémára keresnek megoldást, amit a te vállalkozásod tud megoldani?

Ami még vonzóbbá teszi az online hirdetéseket, hogy minden mérhető. Kattintások honlapodra, hirdetésből érkező hívások, ajánlatkérések, kosárba helyezések, vásárlások, minden, amit csak mérni szeretnél. Így pontosan tudhatod hogyan térül meg hirdetésekbe fektetett pénzed és ott tudsz többet költeni, amely a legtöbbet hozza cégednek.

Mindez kiegészítve olyan nagyszerű lehetőségekkel, mint a Gmail és YouTube oldalakon történő remarketing, a weboldalakra célzott Display hirdetések vagy a márkaépítésben nagyszerű YouTube hirdetések.

Soha nem volt még ennyire jó webshop tulajdonosnak lenni

2019. nyara óta már Magyarországon is használható a Google Shopping. Webshop tulajdonosok álma vált valóra azzal, hogy termékeik így a keresési eredmények első pozíciójában megjelenhetnek az érdeklődőknek. Ráadásul képpel és árral, így már tényleg csak azokért a kattintásokért fizetsz, akik már látták és elfogadták terméked árát.

Google Shopping

Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan jelenhetnek meg termékeid a Shopping keresési eredmények között és milyen webshop a legalkalmasabb erre, olvasd el korábbi cikkünket!

Miért bízd az fws csapatára Google Ads kampányaid menedzselését?

2007 óta dolgozunk azon, hogy eredményes weboldalakat készítsünk azoknak a vállalkozásoknak, akik kinőtték a sablon megoldásokat. Az online marketing nem csak fontos része munkánknak, de szenvedélyünk is.

A webfejlesztő tevékenység szorosan összefügg az online marketing többi csatornájával. Hiszen te is biztosan tudod, hogy hiába hirdetsz tökéletesen olyan honlapra, amely lassú, nehezen navigálható és nem támogatja céljaid.

Az elmúlt években egyre több ügyfelünk bízta ránk teljes online marketingjét a weboldal mellett, így a keresőoptimalizáláson túl online hirdetési kampányaik eredményességéért is csapatunk felel.

Google Ads hirdetések menedzselésében szerzett tapasztalatunk pedig lehetőséget adott arra, hogy igazán ügyfélközpontú folyamatot építhessünk ki.

Így kezeljük Google Ads kampányaid

 • Tervezünk
  Egy előzetes konzultáció során megismerjük vállalkozásod, célcsoportod és üzleti céljaid. A stratégiát és a célszámokat közösen alakítjuk ki.
 • Mindent beállítunk
  A pontos méréshez elengedhetetlen mérőkódokat hozzáadjuk weboldaladhoz, majd beállítjuk a legfontosabb, mérni kívánt eseményeket. Pontosan tudni fogod mennyibe került egy oldallátogatás, egy ajánlatkérés vagy egy vásárlás.
 • Megtervezzük kampányaid
  Weboldalad vagy webshopod alapján létrehozzuk a kampány struktúrát. Részletes kulcsszókutatást végzünk, amelynek következtében kialakítjuk a célzott kulcsszavakat és egyezési típusokat. Negatív kulcsszólistát és hirdetési bővítményeket is létrehozunk a fiókodban.
 • Hirdetés szöveget írunk
  Vállalkozásod egyedi előnyeire építve megírjuk a hirdetések szövegeit. Több szöveget tesztelünk, hogy megtaláljuk a legjobban működőket. Ezeket a szövegeket többi kommunikációs csatornában is használhatod.
 • Használjuk a remarketinget
  Oldalad látogatója nem vásárolt az első hirdetés után? Nem probléma! Remarketing hirdetéssel visszacsábítjuk honlapodra és bebiztosítjuk a konverziót.
 • Folyamatosan figyeljük kampányaid
  Mi leszünk hirdetéseid Nagy Testvére. Minden nap többször optimalizálunk és azon dolgozunk, hogy az eredmények költsége a meghatározott cél alatt maradjon és profitot hozzon. Shopping kampányok esetén napról-napra optimalizáljuk és szűrjük a keresőkifejezéseket, amelyre megjelennek Shopping hirdetéseid.
 • Havonta, érthető módon riportolunk az eredményekről
  Minden hónap végén részletes és áttekinthető riportot küldünk a hirdetések teljesítéséről. Emellett javaslatot adunk a következő hónapra. Mi figyeljük helyetted az innovációkat, iparági változásokat.

Dolgozzunk együtt!

Korlátlan lehetőség célközönséged elérése, páratlan figyelem és adatvezérelt hirdetés menedzsment. Vedd fel velünk a kapcsolatot és lépj marketinged következő szintjére!