Ajánlatot kérek

Kiegészítő szolgáltatások weboldaladhoz

Technikai segítség levelezésedhez

TECHNIKAI ÉS ADMINISZTRATÍV SEGÍTSÉG TÁVOLRÓL VAGY IRODÁNKBAN.

Tudjuk, hogy e-mail fiókod beállítása hozzáértést és odafigyelést kíván, ezért könnyebbséget jelenthet számodra, ha költséghatékony módon egy hozzáértő segítségét kéred az e-mail fiók beállításában.

Tapasztalataink szerint a felhasználók 75%-a önállóan, 20%-a pedig informatikus segítségével állítja be levelezését segédletünk alapján. Ha a fennmaradó 5%-ba tartozol se csüggedj, hiszen kollégáink szívesen segítenek neked, amennyiben nehézségekbe ütköznél!

Online megtalálható E-mail beállítási segédletünk mellett szívesen nyújtunk technikai segítséget is levelezésed beállításában, asztali- és mobileszközökre egyaránt. A beállítás kivitelezhető telefonos és online segítséggel, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen irodánkban is.

Beállítható e-mail kliensek:

  • Mozilla Thunderbird
  • Microsoft Outlook
  • Gmail
  • Android mail
  • Apple mail

Beállítás után az e-mail fiókok működése garantált.

Technikai segítség levelezésedhez

Prémium szolgáltatásunk tartalmazza a levelezés beállítását összesen 10 mobil vagy asztali eszközre a választott e-mail kliensen.
Éves díja 79.900 Ft + ÁFA.

Amennyiben egyszeri technikai segítségre van szükséged, igénybe veheted alkalmi szolgáltatásunkat, melynek díja 29.900 Ft + ÁFA/alkalom.