Ajánlatot kérek

fws blog

Miben segíthet Neked egy Google Workshop?

2018. november 30.
Miben segíthet Neked egy Google Workshop?

Mi is az a Google Digital Workshop? 

A Google Digital Workshop olyan ingyenes online képzés, amely létrehozásával a Google hangsúlyozza az online marketing és online jelenlét fontosságát a vállalkozások számára.  Céljuk, hogy segítsék a kis- és középvállalkozásokat, hogy tevékenységüket webes felületen is megjelenítsék, ezáltal több érdeklődőt elérjenek. A Digital Workshop Hungary tanúsítványát csapatunkban ketten (Kölly László és Szakács Dávid) is megszereztük, miután sikeresen teljesítettük a digitális marketing képzést.  Az online felületen elsajátítható tananyag mellett előadóikkal képzéseket is tartanak országszerte. 2018 őszétől pedig együttműködésünk részeként nálunk is rendeznek hivatalos Google oktatásokat.

Tapasztalatok egy Google Workshop-ról

2018. november 26-án Győrben, az Ipari Kamara épületében tartott képzést a Digital Workshop Hungary. A téma a YouTube videótartalom stratégia volt, Bodrogi Bozán András minősített YouTube szakértő előadásában, aki megismertetett minket a videómegosztó portálban rejlő potenciállal. A Google által 2006-ban megvásárolt YouTube mára a világ 2. legnagyobb keresőmotorjává és 3. leglátogatottabb oldalává vált, ezért is érthető, hogy egyre több márka rendelkezik már saját csatornával. 
Szép számmal jelentek meg a workshopon, legtöbben hozzám hasonlóan egy vállalkozást képviseltek, de voltak olyanok is, akik YouTuber karrierjükhöz vágytak további információra.  

Az előadás során András beszélt a YouTube előretöréséről, a videótartalmak egyre szélesebb körű használatáról és a videómegosztó portálon történő márkaépítésről.

 

Gyakorlatias oktatás

A workshop talán legnagyobb pozitívuma az volt, hogy az előadó nem csupán tényekkel, elméleti anyaggal érkezett, hanem számos gyakorlatias tippet adott. Továbbá ismert márkák termék vagy bemutatkozó videóin keresztül mutatta be a videótartalmakban rejlő lehetőségeket. Kifejezetten fontos példa az oktatóvideók készítése, amelyekkel segíthetjük ügyfeleinket termékünk használatában. 

Szeptemberben hasonlóan gyakorlatias haladó Google Ads képzést tartott irodánkban Takács Dávid Google Digital Trainer és SEM specialista is. Több órás intenzív oktatáson hasznos tanácsokkal látta el a workshop látogatóit és gyakorlati példákat is mutatott, amelyek segítségével sikeres Google Ads kampányokat készíthetnek a jövőben. 


Miért érdemes Neked is részt venned egy Google képzésen?

A weboldalad online marketinged és sikereid alapköve. A Google szolgáltatásai, mint például az Analytics, Ads vagy a Search Console tovább segíthetnek a sikeresség elérésében. Ezért is örömmel tudatjuk veled, hogy a jövőben is szervezünk majd képzéseket a Digital Workshop Hungary csapatával együttműködve. 

A Feki Webstudioban szervezett Google Workshopokon:

  • gyakorlatias képzésben részesülhetsz
  • hasznos praktikákat sajátíthatsz el weboldalad optimalizálásáról
  • megtanulhatod hogyan növeld és mérd oldalaid látogatóinak számát
  • szakmailag képzett előadókat hallgathatsz meg
  • egy már ismerős, baráti környezetben tanulhatsz

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél részt venni egy képzésen nálunk,  töltsd ki a felmérést, hogy tudasd velünk Téged mi érdekelne a leginkább. 


Borítókép forrása: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu