Ajánlatot kérek

fws blog

Mi szeretjük a hétfőket

2024. március 28.
Mi szeretjük a hétfőket

Minden nap azt csinálhatjuk, amit igazán szeretünk, egy jó csapatban, ahol mindenkinek számít a véleménye. Nehéz elhinni? Akkor nézz be a színfalak mögé!


Ami nélkül nincs fws


Kép betöltése...


5 alapértékünk nem csak marketing szöveg, valóban fontosak a számunkra.


Megbízhatóság

Amit megígérünk, azt be is tartjuk. Hétfőnként megbeszélésekkel kezdünk, ahol mindenki elmondja, mivel foglalkozik az adott héten, miben lehet szüksége segítségre. Pénteken pedig egy online hétzáró keretében egyeztetjük, mi valósult meg. Persze mindannyiunk életében jöhetnek váratlan események, de csapatként mindenre találunk megoldást.


Segítőkészség

Ahogy ügyfeleink felé is, a csapaton belül is fontos a segítőkészség. Nálunk nem ciki kérdezni, ha elakadtunk. Nem érthet mindenki mindenhez, éppen ezért dolgozunk együtt, egy csapatban. A felmerülő nehézségekkel senkinek sem kell egyedül megküzdenie, mindig van kihez fordulni.


Marketingesként kihívást jelent egy-egy Google változás vagy programozási folyamat megértése. Ilyenkor tudom, hogy nyugodtan kérhetek segítséget a fejlesztő kollégáktól, akik “lefordítják” a szakzsargont hétköznapi nyelvre.

Haizlerné Sulyok Dorisz, Marketing- és Social media manager


Eredményfókusz

Az első perctől az eredményre koncentrálunk, hogy pontosan azt kapják ügyfeleink, amire szükségük van. Mindenre megvan az optimális folyamat, kinek mikor mivel kell foglalkoznia a tökéletes végeredményért. Ez nem csak ügyfeleink számára nyújt biztos pontot, de nekünk is segítséget jelent a feladataink beosztásában.


Fejlődés

A tanulás szerves része a mindennapjainknak. Folyamatosan változik a világ és a technológia, amiben naprakészek akarunk maradni. Ehhez minden adott: modern eszközök, belső ötletelések, képzések, külsős tréningek, előfizetés online oktatási anyagokhoz és egy házi könyvtár áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk szakterületünkön.


Több mint 10 éve dolgozom az fws-nél, először fejlesztőként, aztán projektmenedzserként, most pedig tanácsadóként. Nagyra értékelem, hogy a cég támogatja a személyes fejlődést és ösztönzi az egyéni képességek kiaknázását, ami hosszú távú karrier lehetőséget biztosít. Ez az egyik oka annak, hogy minden hétfő reggelt izgatottan várok, és mosolyogva érkezem az irodába.

Polgár Péter, Projektmenedzser


Szenvedély

Azt mondják, válassz olyan munkát, amit szenvedéllyel tudsz végezni és soha többé nem fogsz dolgozni. Mi mindannyian imádjuk a hivatásunkat! Szenvedélyesen szeretjük kutatni, hogy egy problémára mi a legjobb megoldás és látni hogyan valósul meg.


A szerethető munkahely titka

Az fws-nél úgynevezett hibrid munkavégzésben dolgozunk. A hét első három napját az irodában töltjük, ahol nem csak az összetartást és a csapatmunkát erősítjük, hanem azonnali visszajelzésekkel is támogatjuk egymás munkáját. Ilyenkor van lehetősünk megbeszéléseket, közös brainstormingokat tartani, valamint megünnepelni a sikereket és felköszönteni a születésnapos, névnapos kollégákat.

Az irodai napokon az ebédidő szent, ilyenkor mind együtt eszünk az emeleten, majd leülünk egyet kávézni, beszélgetni. Ez a rövid szünet mindannyiunknak segít feltöltődni, és gyakran inspirációt is nyújt a feladataink megoldásához.

Csütörtökön és pénteken viszont mindannyian kiélvezzük a home office előnyeit. A kapcsolatot persze ilyenkor is tartjuk Slack-en vagy emailben, viszont megspóroljuk a munkába járás idejét. A pénteki hétzáró után pedig jöhet a hétvége és a kikapcsolódás.

Nálunk nincs túlóra, nem hiszünk benne. Kipihenten sokkal hatékonyabb a munkavégzés.


Kép betöltése...
Ebéd után gyakran kávézunk együtt


Jó érzés egy profi fejlesztői csapatban dolgozni, ahol mindenki a legjobbra törekszik és ahol remek a hangulat. Jó érzés ebéd után leülni a többiekkel kávézni és beszélgetni- ezek a rövid szünetek mindig tele vannak inspiráló ötletekkel és erősítik a csapatszellemet.

Pergel Dániel, Fejlesztő



Csapatépítők és közös programok


Évente minimum 4-5 csapatépítő programot szervezünk, ami az évek során igazi csapattá kovácsolt bennünket. Ezek a kötetlen programok segítik a belső kommunikáció javítását és az új csapattagok beilleszkedését is.

Kép betöltése...
Közös programokból nincs hiány


A legjobban azt szeretem a munkámban, hogy naprakész technológiákat használhatok és olyan feladatokon dolgozhatok, amik kicsit kilöknek a komfortzónámból. Minden projekt más kihívásokat tartogat és jó érzés ezeket megoldani. Mindenki segítőkész, könnyű volt beilleszkedni. Én érkeztem legutoljára a fejlesztőkhöz, de már az első nap láttam, hogy az fws-nél megtaláltam a helyem.

Gömböcz Zsolt, Fejlesztő


Te is ilyen munkahelyre vágysz? Látogass el karrier oldalunkra, ahol bemutatjuk milyen lehetőségekkel várunk!