Ajánlatot kérek

fws blog

Blogajánló: The Pitch Education I Online Marketing Blog

2018. február 20.
Blogajánló: The Pitch Education I Online Marketing Blog

Az online marketinggel foglalkozó blog szakmai témákat dolgoz fel lendületes és érdekes módon. A srácok azon kívül, hogy jól írnak - specialistái a keresőoptimalizálás, tartalom marketing, analitika és growth hacking témáknak. Ezt az anyagaik is tükrözik, a szakmai blog mellett már több online képzést is létrehoztak. Nagyon rövid idő alatt lett meghatározó szereplő az online marketing világában, számos multinacionális cég marketingvezetője is a rendszeres olvasók között van.

Ez jól hangzik, de mi a Pitch célja és kik csinálják? Papp Gábor vezetésével több éve dolgoznak nemzetközi cégekkel Online Marketing, SEO és Growth Hacking témában. 2016 elején pedig úgy döntöttek megosztják tapasztalataikat és a terület edukációjára fókuszálnak.

“A következő 5 évben duplájára fog nőni a jó online marketingesek fizetése. A kereslet egyre nő irántuk, a kínálat viszont nem bővül megfelelő ütemben. Nincs ugyanis elég olyan hely, ahol online marketingesek képeznek. Így a célunk nem más a Pitch Education-nel, hogy segítsünk ezt az űrt betölteni. Azt tűztük ki magunk elé, hogy segítünk kinevelni egy új online marketinges generációt.” – nyilatkozta Papp Gábor a TEDxDanubia rendezvényen. 

A cél példaértékű és az eredmények teljesen transzparens módon, valós időben nyomon követhetőek a The Pitch I Online Marketing Blog weboldalán elhelyezett mutatók segítségével.