Ajánlatot kérek

Kurzus

9 dolog amit tudnod kell, mielőtt webshopot készítesz

Webshop tervező e-mail kurzus

Fedezd fel, hogyan indíthatsz sikeres webáruházat! Iratkozz fel az e-mail kurzusra, és a következő 10 napban a reggeli kávéd mellett segítünk megtervezni webáruházad.

Webfejlesztési sikerreceptek érthetően

Legyen szó meglévő webáruházad finomításáról vagy egy vadonatúj online vállalkozás indításáról, ez a kurzus neked szól! A következő 10 reggelen át lépésről lépésre segítünk megtervezni a webshopodat. Rövid, mégis részletes leckéink révén átfogó képet kapsz az e-kereskedelem világáról, és professzionális tippekkel látunk el, amiket azonnal beépíthetsz a stratégiádba.

Ne maradj le erről az ingyenes lehetőségről, hogy jártasságot szerezz a webáruházak világában! Iratkozz fel most, és találkozzunk a postaládádban, ahol minden reggel 7 órakor újabb tudással gazdagodhatsz!

Kinek ajánljuk az e-mail kurzus?

  • jelenlegi webshop üzemeltetőknek, akik szeretnék fejleszteni online megjelenésüket
  • kis- és középvállalatok döntéshozóinak, vezetőinek
  • olyan marketing csapat tagjainak, akik bővítenék tudásukat webshopokkal kapcsolatban
  • üzletembereknek, akik a jövőben terveznek webáruházat indítani
  • bárkinek, akit érdekel a webshopok világa, és hasznosnak találná az átfogó képzést működésükkel és üzemeltetésükkel kapcsolatban

Velünk könnyű webshopot tervezni

Fedezd fel a webáruházak világát azok szemén keresztül, akik már több mint 15 éve készítenek webshopokat!

A kurzuson részletes, gyakorlati tudást kapsz. A leckék tömören és érthetően lesznek tálalva. Nem az a célunk, hogy belekeveredj a bonyolult online világba, hanem az, hogy átfogó képet kapj a webshopok legfontosabb területeiről.

A leckék végén található kérdések segítenek olyan webshopot tervezni, ami valóban megfelel az üzleti céljaidnak. Emellett olyan tippeket és javaslatokat fogsz találni, amiket te is könnyedén hasznosíthatsz vállalkozásod működése során.

Az e-mail kurzus végére naprakész, aktuális és jelenleg releváns információkkal leszel gazdagabb. Bár azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy időközben nem megy végbe egy hirtelen változás a bizonytalan online térben, az alapokat ismerni fogod.

Mindezt díjmentesen, az otthonod vagy irodád kényelméből, a saját időbeosztásod szerint.

Nézd meg a tematikát!

Mail kurzus felépítése

Ha szeretnél te is könnyedén elsajátítani olyan szaktudást, amit mások vastag könyvekből és hosszadalmas előadásokból, vagyonokért szereznek meg, itt a lehetőség!

Iratkozz fel ingyenes képzésünkre, és tudd meg, hogyan tervezz sikeres webshopot!

Találkozunk a postaládádban!