Ajánlatot kérek

Marketing szolgáltatások

Webszövegírás, tartalom optimalizálás

A tartalom, amire nincs elegendő idő

Több, mint 12 év és 700 átadott projekt után azt tapasztaltuk, hogy a weboldalkészítési projekt során az egyik legnagyobb kihívást a szövegek megírása jelentik.
Gondolj bele, ha most 10 mondatot kellene írnod a cégedről, munkásságodról, amit minden ügyfeled, barátod és persze jövőbeli potenciális vásárlód el fog olvasni!
Ugye nem tűnik egyszerű feladatnak?

Hidd el, ez nem a te hibád!
Mindennapi feladataid és a vállalkozás menedzselése mellett érthető, hogy tartalmas bemutatkozó szövegek vagy szolgáltatás leírások elkészítésére már nem szánnád a maradék szabadidőd. Hiszünk abban, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amit igazán szeret. Mi pedig ezzel szeretünk és segítünk benne.

Felismertük, hogy a projektek sikeres és eredményes elkészítéséhez támogatást kell nyújtanunk a tartalmak elkészítésében is.
Hunyd be a szemed egy pillanatra és képzeld el mennyivel kevesebb feladatod lesz, amikor nem kell aggódnod azon, mikor jut időd a szövegek megírásán és nem kell hosszú órákat a fogalmazással töltened.

Amíg te foglalkozhatsz vállalkozásod fejlesztésével, addig mi megírjuk honlapod szövegeit. Majd fel is töltjük a weboldalra, hogy neked már csak a kulcsrakész honlap átnézése maradjon.

fws marketing

Jól hangzik, de mégis hogyan írtok rólunk?

Ha megfordult ez a kérdés a te fejedben is, nem vagy vele egyedül. Minden webszövegírási projektnél az első és legfontosabb lépés céljaid megértése. Ezért egyeztetünk egy személyes vagy telefonos interjú időpontot.

A Tudásközpontunkban tartott személyes interjút ajánljuk, mivel erre a célra kialakított környezetben a korábbi weboldal, vagy rendelkezésre álló előzetes anyagok alapján kötetlen beszélgetésre vár marketingesünk.

Itt kitérünk a honlap céljaira, célcsoportodra és szolgáltatásaid kiemelt előnyeire. Majd ezen információk alapján írjuk meg szövegeid.
A szövegeket természetesen azonnal küldjük neked, amint elkészültek. Ha mindent rendben találtál, feltöltjük honlapodra és bónuszként megírjuk a keresőoptimalizálási szempontok szerinti címsorokat és leírásokat is.

fws SEO

Friss tartalom nem csak új oldalakhoz jár

Mindenki úgy gondolja, hogy a szövegeknek legnagyobb szerepe az új honlapok elindulásánál van. Kétségtelen, hogy az első Google indexálás, az első látogatók véleménye és persze az újdonság érzete miatt nagyon fontosak a szövegek a frissen élesített honlapokon. Azonban ahogy telnek az évek és fejlődnek a vállalkozások, legtöbb esetben nem frissülnek párhuzamosan a weboldal bemutatkozó szövegei.

Tudjuk, hogy a szövegek frissítésére azonban nehéz időt szakítani. Ezért is ajánljuk korábbi ügyfeleinknek webszövegei optimalizálását.

A szolgáltatás során SEO elemzést készítünk honlapodról, átnézzük jelenlegi szövegeket és 1 órás egyeztetés során bemutatjuk neked javaslatainkat. Vállalkozásod újdonságairól, esetleges bővített szolgáltatási körödről pedig interjút készítünk.

Ezek után megírjuk kulcsszavakra optimalizált szövegeid és fel is töljük holnapodra. Amikor ránézel, azt fogod érezni, hogy megújult weboldalad.

Ne ülj többet órákat a szövegek fogalmazásán, foglalkozz azzal, amit igazán szeretsz! Addig mi megírjuk szövegeid úgy, hogy nem csak a látogatóid, de a Google tetszését is elnyerik majd.