Ajánlatot kérek

Marketing szolgáltatások

Minden fontos eredmény weboldaladról egy pillantás alatt

Hozd meg a vállalkozásodat érintő legfontosabb döntéseket könnyen, gyorsan, hiteles adatok alapján!

Riport vállalkozásod eredményeiről

Mit szólnál ahhoz, ha a weboldaladat és cégedet érintő legfontosabb információkat is úgy tudnád átfutni, akár a reggeli híreket? Nyugodtan, csak az érdekes főcímeket és lényeges változásokat keresve, éppen annyi idő alatt, amíg elfogyasztasz egy csésze finom kávét?ł

Vess véget annak, hogy eredményeid kiértékelését és az az alapján történő döntéshozatalt átláthatatlan adathalmazokkal és hosszú órák kemény munkájával társítod. Mostantól a riportok áttekintéséhez elegendő akár néhány pillantás, és máris átfogóbb képet kapsz honlapod teljesítményéről, mint eddig bármikor.

Olyan, mintha egész eddig Trabanttal jártál volna dolgozni, és most hirtelen negyed annyi idő alatt beérsz az új A8-assal.

És az még bőrüléses is.

Pontosan mire is számíthatsz ebben a rendszeres riportban?

A Google Data Studio segítségével hiteles, biztonságos és naprakész adatokkal fogunk szolgálni weboldaladdal és online jelenléteddel kapcsolatban.

Az akár teljes mértékben személyre szabható statisztikák segíteni fognak abban, hogy jobban megismerd célközönséged, összehasonlítsd a különböző marketingcsatornák teljesítését, megfigyeld weboldalad látogatóit, webshopod forgalmát.

Tényleg minden olyan információt látni fogsz, amire csak szükséged van a fejlődéshez és előrehaladáshoz. Mindezt egy helyen, vizualizálva, könnyen átláthatóan.

Hogy lásd, nem árulunk zsákbamacskát, megosztunk veled egy mintát is. Amit itt látsz, az viszont még csak a jéghegy csúcsa.