Visszahívást kérek

Marketing szolgáltatások

Online marketing tanácsadás

Láss tisztán az online világban, érd el célközönséged online!

Gondolom nem árulok el semmi újdonságot azzal, ha azt mondom, hogy célközönséged, potenciális vásárlóid idejük nagy részét az interneten töltik. Ha bármilyen problémánk van, azonnal a Google keresőbe írjuk, naponta számos alkalommal kapjuk magunkat a Facebook vagy Instagram böngészésén és a nap minden percében online vagyunk.

Sikeres vállalkozás vezetőjeként, döntéshozójaként neked ez óriási lehetőséget jelent. Ma már nem csak horribilis áron készített nyomtatott reklámokkal vagy plakátokkal érheted el leendő vásárlóid. Az online marketing segítségével te nyújthatsz megoldást akkor, amikor problémájuk van, veled találkozhatnak akkor, amikor ebédszünetben görgetik a Facebookot és a te vállalkozásod tűnhet fel akkor, amikor munka után híreket olvasgatnak, videókat néznek.

Online Marketing Tanácsadás

Megmutatjuk, hogyan építs online marketinget honlapodra!

Az online marketing alapja és legfontosabb eszköze 2020-ban is weboldalad. Az összes csatornád, legyen szó keresőoptimalizálásról, Facebook hirdetésekről vagy YouTube videókról honlapodra fog vezetni.

A workshop során végigmegyünk a különböző marketing csatornákon és lépésről-lépésre bemutatjuk neked, hogyan kezdj neki az online marketingnek!

Te is megtudhatod:

  • Mi a legfontosabb lépés kommunikációd kialakításában
  • Hogyan különböztetheted meg magad versenytársaidtól a weben
  • Hogyan találod meg a potenciális vásárlókat
  • Hogyan sokszorozhatod meg látogatóid számát akár ingyen
  • Miként válhatsz szakértővé célcsoportod szemében
  • Hogyan értékesíts sikeresen meglévő ügyfeleidnek
  • Mire használhatod a közösségi médiát
  • Milyen hirdetésekkel érheted el célközönséged

Korábbi résztvevők ezeket mondták a tanácsadásról

"Sok hasznos információ, érthető és érdekes előadás. Javasolnám a folytatást!"

"Hasznosnak tartom, mert jó beletanulni a hirdetésekbe, amivel több emberhez eljuthat cégünk."

"Remélem, hogy lesz a jövőben is."

Hogy zajlik a workshop?

Helyszín:
A gyakorlatias tanácsadásokat irodánkban tartjuk. A célra kialakított Tudásközpontunkban semmi nem zavarja majd sikeres tanulásod.

  • Fertőszentmiklóson, a Petőfi utca 44-es címen találsz meg minket. Ügyfeleink számára kialakított saját parkolóban közvetlenül irodánk előtt tudsz parkolni.
  • Egy kis segítség irodánk megközelítéséhez: térkép

Időtartam:
A workshopok időtartama összesen 2,5 óra. 60-60 perces órák között egy 30 perces szünetet iktatunk be, ahol finomságok elfogyasztása mellett lehetőség van beszélgetésre, kapcsolatépítésre a többi résztvevővel és persze ilyenkor bátran kérdezhetsz előadónktól is.

Mire van szükséged a workshopon?
Kizárólag a figyelmedre. A tanácsadáshoz készített prezentációt minden esetben elküldjük neked, a workshop ideje alatt használandó munkafüzetet és tollat pedig biztosítjuk neked.

A férőhelyek száma korlátozott, ne maradj le, jelentkezz most!