Ajánlatot kérek

Marketing szolgáltatások

Fotózás, videó készítés honlapodhoz

Saját fotók egyedi weboldaladra

Vizuális típus vagy? Neked is fontos, hogy honlapodon minőségi képek legyenek vállalkozásod helyszínéről, csapatodról?

Tengerpart
Mesébe illő, gyönyörű homokos tengerpart. Az ég végtelen kékjét mindössze néhány kisebb bárányfelhő töri meg. Szinte érzed bőrödön a napsütést, a körülötted lévő pálmafák leveleit csak a szellő mozgatja, amely kellemes érzés ebben az amúgy tökéletes trópusi melegben az óceán partján.

Melyiket értelmezted előbb a két doboz közül? Melyik ragadta meg jobban a figyelmed?

Biztos vagyok benne, hogy a részletes leírást adó szöveg ellenére is azonnal a kép indította be jobban a fantáziádat. Te is elképzelted, hogy milyen jó is lenne most ott lenni, ahol ezt a képet készítették.

Ezért kellenek professzionális fotók a te weboldaladra is!

Hogy lehetne a munkádat, a munkád eredményét olyan fotókkal megragadni, ami igazán sokat mond és bizalmat ébreszt? Nem biztos, hogy elsőre eszedbe jut, de ne aggódj, ezzel magunk sem voltunk másképp az elején! Szívesen segítünk ebben is!

Letölthető sablon képek használatával azonban azt kockáztatod, hogy a weboldaladon felhasznált képekkel máshol, legrosszabb esetben épp a konkurencia oldalán is szembe találkozhatsz.

Emellett, az igazán minőségi ún. stock fotók nagy valószínűséggel fizetősek. Ez esetben pedig akkor már érdemesebb elgondolkozni saját fotók készítésén.

fws Tudásközpont

Hogyan lehetnek olyan céges fotóid, amikre büszke lehetsz?

Tudjuk, hogy a webfejlesztési projektek során a tartalmak összegyűjtése nehéz feladat, mivel mindennapi teendőid mellett nem könnyű megfelelő fotóst keresni, majd koordinálni vele az egész folyamatot.

Mi ezt átvállaljuk tőled. Csak annyit kell tenned, hogy vállalkozásod helyszínén, előre egyeztetett időpontban várod fotósunkat, aki 2 órás fotózás során olyan képeket készít vállalkozásod helyszínéről, csapatodról, amiket nem csak honlapodon, de nyomdai anyagokban, közösségi médiában, valójában bárhol büszkén használhatsz. A fotózás alatt készült képekből pedig te választhatod ki a neked legjobban tetsző 25 képet.

Miért van szükség videóra egy weboldalon?

A videó mára a legnépszerűbb tartalomtípussá vált. A jelenlegi tendecia és az elmúlt évek statisztikái alapján 2022-re az internetes tartalmak akár 80%-ra videókból állhat. Nem is csoda, hiszen csak a YouTube videómegosztóra percenként 400 órányi új videót töltenek fel.

Biztosan te is észrevetted, hogy az elmúlt években egyre több videót látni már Facebookon, Instagramon és már a népszerű híroldalakon is. A trend, divat követése viszont sokaknak nem ad elég indokot videók készítésére.

A Google és a jövőbeli vásárlóid azonban igen.

Kezdjük a legnagyobb keresőoldallal. Miért jó honlapod helyezésének, ha videókat ágyazol be?
A felhasználói élmény fontos rangsorolási tényező a Google számára. Ennek pedig egyik legjobb mutatója a honlapon eltöltött idő.

A vásárlóid szempontjából pedig nézd csak meg, melyik generációkat szippantották be leginkább a videók. A fiatalabb korosztályok már Streameken, YouTube videókon nőnek fel. Hamarosan pedig ők lesznek a döntéshozók. Ha őket akarod meggyőzni, az ő kommunikációs csatornájukat érdemes használnod.

Referencia videót forgattunk a Magyar Bor Nagydíjas Luka Pincészetnél

Hogyan készül cégedről olyan videó, amit még a következő generációnak is büszkén mutatsz majd?

A forgatás mindössze 2 órát vesz igénybe, amely során általad választott helyszínen munkádról, csapatodról készülnek vágóképek. A videóban pedig elmondhatod hogyan vált ilyen sikeressé vállalkozásod és miért érdemes téged választani.

A forgatás után néhány hét alatt elkészül a felvételek vágása. A kész videón természetesen használhatod saját logódat és licenszdíjas háttérzenét is illesztünk be, ami illik a helyszín hangulatához.

Az elkészült 3-4 perces videó pedig garantáltan úgy mutatja be vállalkozásod, hogy arra sokáig büszke lehetsz.

További információkért és arculati csomagokért kattints a Dolgozzunk együtt gombra vagy hívj minket a +36 20 429 99 99-es számon!