Visszahívást kérek

Marketing szolgáltatások

Facebook kampány
menedzsment

Te is úgy érzed, hogy az online jelenlét még soha nem volt ilyen fontos? Tudod, hogy célközönséged a neten tölti az idejét, de nem tudod hogyan érd el őket?
A válasz a Facebook.

Facebook kampány menedzsment

Milyen lehetőségeket kínál céged számára a Facebook hirdetési felülete?

Valószínűleg te is fent vagy a Facebookon és minimum egyszer te is átgörgeted hírfolyamot, mint ahogy azt közel 6 millió honfitársunk teszi. Többek között potenciális vásárlóid.

Mit szólnál ahhoz, ha pontosan őket érhetnéd el, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolnának tőled? A Facebookon lehetséges. Minket is a páratlan célzási rendszere fogott meg, amikor elkezdtünk Facebook hirdetésekkel foglalkozni.

Mennyire pontos?

Ha ismered célközönséged, már nyert ügyed van a Facebook-kal. Az alapvető földrajzi és demográfiai célzások mellett itt ugyanis érdeklődési köreik, munkájuk vagy tanulmányaik alapján is megtalálhatod őket.

Az igazi varázs azonban ezután jön. Projektjeinkben a legjobb eredményeket minden esetben a honlapot látogató, ott ajánlatot kérő/vásárló személyek hasonmás közönségei hozták. Ez annyit jelent, hogy a Facebook az adott személyek tulajdonságai alapján hasonlókat keres adatbázisában és hirdetéseiket nekik jeleníti meg.

Mindez kiegészítve a remarketinggel, azaz honlapod látogatóinak újracélzásával, te is számíthatsz az eredményekre.

Miért bízd hirdetéseid az fws-re?

Vállalkozásunk 2007 óta foglalkozik online marketinggel,eredményes weboldalak fejlesztésével. Küldetésünk, hogy világszínvonalú egyedi megoldásokat nyújtsunk azoknak a vállalkozásoknak, akik kinőtték a sablonokat.

A webfejlesztő tevékenység természetesen szorosan összefügg az online marketing többi csatornájával. Az évek során számos ügyfelünk fordult hozzánk támogatásért marketingjének kialakításában. Ezért folyamatosan tanultunk és bővültünk, hogy a SEO és PPC kampányok terén is magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

A Facebook hirdetés pedig a szenvedélyünk lett. Nincs is annál nagyobb öröm, amikor ügyfeleink kitűzött céljait megvalósítjuk és közben együtt növekedhetünk. Olvasd el te néhány partnerünk sikertörténetét a Facebookon!

Így kezeljük Facebook kampányaid

 • Tervezünk
  Személyes vagy videóhívásos megbeszélésen megismerjük vállalkozásod, célcsoportod és üzleti céljaid. A stratégiát és a célszámokat közösen alakítjuk ki.
 • Mindent beállítunk
  A pontos méréshez elengedhetetlen Facebook Pixel kódokat hozzáadjuk weboldaladhoz, majd beállítjuk a konverziós eseményeket. Pontosan tudni fogod mennyibe került egy oldallátogatás, egy ajánlatkérés vagy egy vásárlás.
 • Megtaláljuk a potenciális ügyfeleid
  A személyes megbeszélés alapján kialakítjuk a célközönségeket. Több célcsoportot fogunk tesztelni a hirdetési felületen, amíg megtaláljuk a legjobbat számodra. Ügyfeleid és weboldalad forgalma alapján pedig olyan hasonmás közönségeket hozunk létre, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled.
 • Grafikákat készítünk, javaslatot adunk a kreatív tartalomra
  Igény esetén elkészítjük a hirdetésekhez szükséges grafikai anyagokat, de szívesen dolgozunk saját grafikusoddal is.
 • Hirdetés szöveget írunk
  Vállalkozásod egyedi előnyeire építve megírjuk a hirdetések szövegeit. Több szöveget tesztelünk, hogy megtaláljuk a legjobban működőket. Ezeket a szövegeket többi kommunikációs csatornában is használhatod.
 • Használjuk a remarketinget
  Oldalad látogatója nem vásárolt az első hirdetés után? Nem probléma! Remarketing hirdetéssel visszacsábítjuk honlapodra és bebiztosítjuk a konverziót.
 • Folyamatosan figyeljük kampányaid
  Mi leszünk hirdetéseid Nagy Testvére. Minden nap többször optimalizálunk és azon dolgozunk, hogy az eredmények költsége a meghatározott cél alatt maradjon és profitot hozzon. Több célcsoportot, grafikát és szöveget is készítünk, majd az adatok alapján választjuk ki a legjobban teljesítőket.
 • Havonta, érthető módon riportolunk az eredményekről
  Minden hónap végén részletes és áttekinthető riportot küldünk a hirdetések teljesítéséről. Emellett javaslatot adunk a következő hónapra. Mi figyeljük helyetted az innovációkat, iparági változásokat.

A hirdetés nem költség, hanem befektetés - így hozhat hasznot neked is

 • “Aki nem tervez, a bukást tervezi meg”
  Egyetértünk Churchill gondolatával. Ahhoz, hogy kampányaid profitot hozzanak, megismerünk téged és célpiacod, majd kész stratégiát tervezünk.
 • Páratlan figyelemben részesülnek kampányaid
  Hirdetési fiókodhoz dedikált kampány manager naponta többször ellenőrzi a hirdetések teljesítését és folyamatosan dolgozik azon, hogy céljaid teljesüljenek.
 • Nem csak a hirdetésekhez kapsz támogatást
  Tudjuk, hogy az online marketing több csatorna együtteseként működik a legjobban. Támogatást és hasznos tanácsokat kapsz a többi eszközhöz is.
 • Pontosan látni fogod eredményeid
  Minden hónap végén részletes riportot kapsz minden hirdetésbe fektetett forintról. A mért adatoknak köszönhetően folyamatosan skálázhatóak lesznek az eredmények.
 • Mi figyeljük a piacot helyetted
  Az online marketing innovációk, új technológiák és trendek figyelését is csapatunk bízhatod. A riport mellett minden hónapban javaslatokat adunk, mivel lehetne még jobbá tenni kampányaid.

Dolgozzunk együtt!

Korlátlan lehetőség célközönséged elérése, páratlan figyelem és adatvezérelt hirdetés menedzsment. Vedd fel velünk a kapcsolatot és lépj marketinged következő szintjére!