Ajánlatot kérek

Megoldásaink

Webshop projekt tervezés és tanácsadás

Ahhoz, hogy webshopod pontosan megfeleljen a vásárlóid igényeinek és a te elvárásaidnak, kiemelten fontos, hogy a tervezés is hangsúlyos legyen. Konkrét elképzelések és részletesen leírt tervek nélkül indítani egy webfejlesztési projektet olyan, mintha tervrajzok nélkül kezdenél egy ház felépítésének. Lehetetlen.

Miért fontos, hogy webshopod fejlesztését alaposan megtervezd?

“Aki nem tervez, az a bukást tervezi meg.” - Winston Churchill szavaival bizonyára te is egyet tudsz érteni.

Mi már saját szemünkkel tapasztaltuk, hogy milyen eredményei, vagyis éppen hogy eredménytelenségei lehetnek a specifikációk és előkészületek hiányának.
Ha túl későn derül ki, hogy a webshopod nem tudja kiszolgálni a célközönséged, esetleg a vállalati célokkal sincs összhangban, utólag már sokkal költségesebb és időigényesebb kijavítani a hibákat. Neked is egyszerűbb, ha előre tisztán látod, hogy mire számíthatsz és pontosan mire van szükséged. Arról nem is beszélve, hogy az egész fejlesztési folyamatot nehezíti a célkitűzések hiánya. A tervezésnek köszönhetően gyorsabban, gördülékenyebben és jobb minőségben készülhet el a weboldalad, amely később nagyobb valószínűséggel lesz megtérülő befektetés

Éppen azért hoztuk létre tervezői tanácsadás szolgáltatásunkat, mert mi is láttuk, hogy a sikeres webshopokhoz elengedhetetlenek a biztos alapok.

Hogyan tudunk neked segíteni webshopod megtervezésében?

Több, mint 14 év fejlesztői tapasztalatunk során csapatunknak rengeteg olyan haladó gondolkodású vállalatok igényein volt alkalma dolgozni, akiknek a sablon megoldások helyett egyedi és profi webáruházra volt szüksége. Webshopot készítettünk többek között a HELL Energy-nek, a Molett Fashion-nek és a Vital-Feed Kft-nek, utóbbinak mindössze 76 munkanap alatt. Ez a gyors ütem többek közt az alapos tervezési folyamatnak volt köszönhető.

A tanácsadói szolgáltatással a legfőbb célunk az, hogy segítsünk neked kialakítani azt a webshopot, ami maximálisan a vállalkozásod működésére szabott.

Egyedi webáruházad rendkívül komplex és sokrétű, éppen ezért elengedhetetlen az alapos és részletes megtervezése. Mi vállaljuk, hogy közösen az alapokról felépítjük veled.
Segítünk mindenben, amiben bizonytalan vagy, és minden területen szakértői tanácsokkal támogatunk. Pontosan mire is gondolunk?

Menüszerkezet, oldal struktúrája
Meghatározzuk az oldal funkcióit, kialakítjuk a felépítését és a menüszerkezetet. Megtervezzük, hogy egyes aloldalakon mik szerepeljenek.
Termékadatlapok és terméklogika
Összeállítjuk a termékadatlapokat, megtervezzük, hogy milyen adatok szerepeljenek bennük, milyen szűrési és keresési lehetőségek legyenek elérhetőek.
Szoftverek összekötése
Biztosítjuk a korábban használt vállalatirányítási rendszerekkel, futárszolgálattal és egyéb szoftverekkel való integrációt.
Fizetési módok és számlázás
Meghatározzuk a fizetési módokat, a pénznemeket, a preferált bankkártyás fizetési szolgáltatót, és a számlázási rendszerrel való összekötést.
Arculati és design elemek
Megtervezzük a webshop arculatát úgy, hogy az teljesen illeszkedjen vállalkozásodhoz, és kialakítjuk a design elemeket, akár logót is tervezünk.
Értékesítést elősegítő funkciók
Megbeszéljük, hogyan lehet ösztönözni a vásárlást, hogyan tudod növelni a kosárértéket, és csökkenteni a kosárelhagyás mértékét.
Online jelenlét
Javaslatokat kapsz arra, hogy hogyan tudnád online marketing csatornákon erősíteni vállalatod, és hogyan tudod ezekkel összekapcsolni a webshopot.
Weboldal fő célja és célközönsége
Mindezekhez természetesen szükség van a legfőbb vállalati célok azonosítására és a célcsoport pontos meghatározására.

Mindenki a saját szakmájában a legjobb, éppen ezért nem is várható el, hogy teljes mértékben tudd, hogyan kell létrehozni egy webshopot, vagy éppen tudd, hogy milyen kötelező elemeknek kell belekerülni az oldalba. Neked csak annyi a dolgod, hogy elmeséld nekünk vállalatod működését, mi pedig azt “lefordítjuk” szoftver szintre, és átvezetjük az online világ kapuján.

Hogyan zajlik a konzultáció?

 1. Először is küldünk neked egy űrlapot, aminek kitöltésével elősegíted, hogy megismerjük a vállalkozásodat és mi is alaposan fel tudjunk készülni.
 2. Ezután Dávid, vezető értékesítőnk felveszi veled a kapcsolatot, és megbeszéltek egy számodra alkalmas időpontot.
 3. A tanácsadás során jelen lesz marketinges és grafikus vagy vezető fejlesztő kollegánk is, így átfogóan és minden szakterületet érintve tudjuk megtervezni a webshopod.
 4. Jelenleg online módon, de bejáratott csatornán és a legjobb minőségre törekedve várunk.
 5. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy egy olyan tervet sikerüljön kialakítani, ami elképzeléseidhez, vállalatod céljaihoz és vásárlóid köréhez a legjobban illeszkedik.

Webshopod kész terve

Miután részletesen átbeszéltük, hogyan lehet optimálisan kialakítani webáruházad, a tanácsadás alapján küldünk neked egy 5-10 oldalas dokumentumot. Ebben a fent látható struktúra szerint leírunk mindent, amire egy webshop fejlesztéséhez szükséged lehet.

Mit tartalmaz a dokumentum?

 • Webshopod mérhető céljai
 • Célközönséged bemutatása
 • Arculat és design javaslatok
 • Honlapod menüstruktúrája
 • Termékoldalak kialakítása
 • Webshop funkciók
 • Online marketing

Ezzel a néhány oldallal már rengeteg munkaórát, időt, és bizony pénzt is megtakaríthatsz. A kész tervvel elfelejtheted a nagyságrendeket, akár forintra pontos árajánlatot kaphatsz az ország bármely webfejlesztőjétől.

Tervezzük meg együtt eredményes és professzionális webshopod!

Kérj egyedi ajánlatot!