Ajánlatot kérek

Megoldásaink

Weboldal tervezés és tanácsadás

Hisszük, hogy egy igazán sikeres webfejlesztési projekt nem valósulhat meg alapos és részletes tervezés nélkül. Ahogy egy házat sem lehet alaprajz és tervek nélkül felépíteni, a weboldalak elkészítéséhez is elengedhetetlen a koncepció pontos felvázolása.

Tapasztalataink alapján a közös munka megkezdéséhez 2 út vezet

Ajánlatkérés ismert elvárásokkal

Abban az esetben, ha már pontos elképzelés és dokumentáció van arról, milyen menüpontokat szeretnél és egzakt elvárásokkal, funkciókkal fordulsz hozzánk, az anyag alapján rövid időn belül nagyságrendi árajánlatot tudunk adni. Vezető értékesítőnk, Dávid így tud kiszámolt költségkerettel érkezni az első megbeszélésre.

Ez a találkozó teljes mértékben díj- és kötelezettségmentes. Célja, hogy projekted sikeressége érdekében szakmai tapasztalatunkat megosszuk veled. Ha már rendelkezel ilyen specifikációval, itt tudsz visszahívást kérni.

Szakmai konzultáció szakértőkkel

Egy eredményes vállalati weboldal minden funkciójának és aloldalának megtervezése nem könnyű feladat. Azért hoztuk létre a tervezői tanácsadást, mert azt tapasztaltuk, hogy sokan bizonytalanok, és segítségre szorulnak weboldaluk kialakításával kapcsolatban. A szakmai tanácsadás során Dávid mellett ott lesz a megfelelő szakember, akár marketinges, fejlesztő vagy grafikus így minden szakterületen pontos és professzionális válaszokat kapsz kérdéseidre.

Együtt konkretizáljuk és részletesen feltárjuk, hogyan és milyen szempontok szerint legyen kialakítva weboldalad, hogy biztosan üzleti céljaidhoz igazodjon.

A teljes online jelenléted megtervezzük, segítünk az arculat kialakításában, a weboldal felépítésében, és átfogó képet kapsz a fejlesztésben rejlő lehetőségekről. Közösen kidolgozzuk, hogy a legfontosabb szempontok alapján milyen weboldal lenne optimális céged számára.

Online jelenléttel kapcsolatos javaslatok
Átnézzük a jelenlegi online megjelenésed, kiderítjük, mi volt az, ami működött, és mi az, amitől többet várhatsz el. Javaslatokat kapsz arra, milyen funkciókkal lehetne egyszerűsíteni, digitalizálni folyamataidat.
Weboldal célja és célcsoport elérése
Megismerjük vállalkozásod fő célkitűzéseit és pontosan meghatározzuk a célcsoportod. Megtudod, hogyan érhetsz el még több potenciális vásárlót.
Online marketinggel kapcsolatos javaslatok
Bevezetünk a SEO alapjaiba és eláruljuk, hogyan érhet el jó helyezést a honlapod a Google keresési listán. Megismerheted a Facebook és Google hirdetésekben rejlő lehetőségeket.
Arculat és design elemek megtervezése
Segítünk az egységes, vállalatodhoz legjobban illeszkedő arculat megtervezésében és kialakításában. Összegyűjtjük, hogy milyen design elemekre van szükséged.
Weboldal funkciói, struktúrája
Azonosítjuk weboldaladdal kapcsolatos elvárásaidat és elképzeléseidet. Együtt dolgozzuk ki weboldalad menüpontjait, funkcióit és alakítjuk folyamataidhoz a megbeszélés alapján.
Adatbiztonsági és technikai jellemzők
Segítünk elkerülni az adatvédelmi bírságot és száz százalékban biztos GDPR kompatibilis megoldást javaslunk. Egyéb technikai és jogi kérdésekben is megoldást nyújtunk.

Mivel leszel gazdagabb a konzultáció után?

Ami a legfontosabb: pontos tervekkel. Hidd el, hogy már néhány óra rendkívül nagy segítség lesz abban, hogy körvonalazódjanak benned az addig csak ötlet szintű gondolataid! Konkrét és szakszerű elképzelésekkel már sokkal hatékonyabban és gördülékenyebben kezdődhet el a fejlesztési projekt, arról nem is beszélve, hogy a végeredmény is csak így lehet maximálisan sikeres és személyre szabott.

A konzultáció alapján készítünk neked egy 5-10 oldalas dokumentumot, amiben minden lényeges szempontot összefoglalunk, ami elhangzott a tanácsadás során. Ezzel a néhány oldallal már rengeteg munkaórát, időt, és bizony pénzt is megtakaríthatsz. A kész tervvel elfelejtheted a nagyságrendeket, akár forintra pontos árajánlatot kaphatsz az ország bármely webfejlesztőjétől.

Mit tartalmaz a dokumentum?

  • Oldalad mérhető céljai
  • Célközönséged bemutatása
  • Arculat és design javaslatok
  • Honlapod menüstruktúrája
  • A menüpontok funkciói
  • Online marketing stratégia

Tervezzük meg együtt eredményes és professzionális weboldalad!

Kérj egyedi ajánlatot!