Ajánlatot kérek

Megoldásaink

Online marketing konzultáció

Láss tisztán az online világban, és érd el célközönséged!

Riport vállalkozásod eredményeiről

Gondolom nem árulok el semmi újdonságot azzal, ha azt mondom, hogy célközönséged, potenciális vásárlóid idejük nagy részét az interneten töltik. Ha bármilyen problémánk van, azonnal a Google keresőbe írjuk, és nem telik el úgy nap, hogy ne néznénk fel a közösségi médiára. Mi több, szinte állandóan jelen vagyunk valamelyik oldalon.

Sikeres vállalkozás vezetőjeként, döntéshozójaként neked ez óriási lehetőséget jelent. Ma már nem csak horribilis áron készített nyomtatott reklámokkal vagy plakátokkal érheted el leendő vásárlóid. Az online marketing segítségével te nyújthatsz megoldást akkor, amikor problémájuk van, veled találkozhatnak akkor, amikor ebédszünetben görgetik a Facebookot, vagy amikor munka után híreket olvasgatnak.

Valószínűleg most azon gondolkodsz, hogy ez mind szép és jó, de vajon te hogyan tudod kihasználni maximálisan ezeket az eszközöket, hogyan tudnád saját céljaidnak megfelelően kialakítani a stratégiád?

Több, mint 15 éves tapasztalatunk során mi is láthattuk, hogy az online világgal bizony nem egyszerű feladat lépést tartani, és folyamatos naprakészségre van szükség. Azt is tudjuk, hogy neked vezetőként, döntéshozóként nem az az elsődleges, hogy napi szinten informálódj a legújabb hirdetési, keresőoptimalizálási trendekről.

És ezzel nincs is semmi gond. Ahogy egy fodrász nem fog felgyógyítani a bokasérülésed után, úgy egy gyógytornász sem fogja tudni frizurára vágni a hajad. Mindenki a hivatásában a legjobb. Te foglalkozz nyugodtan cégeddel, azzal, amiben igazán otthon érzed magad, online marketingstratégiád kialakítását pedig bízd csak ránk!

Mindössze másfél órát kérünk tőled, amíg részletesen átbeszéljük, hogy mi is lenne a legjobb megoldás vállalkozásodnak. Utána csak dőlj hátra egy függőágyban, kortyolgass egy koktélt, és ízleld meg a sikert.

Hidd el, ez neked szól!

Akár az online lehetőségek megismerése, akár teljes stratégia kialakítása a célod, bátran fordulhatsz hozzánk. A közös megbeszélés után rendelkezni fogsz egy olyan tervvel, amivel garantáltan növelni tudod weboldalad, webshopod forgalmát és eredményeit.

Beszerzőket célzó gyártóktól nemzetközi piacon is működő ruházati üzletekig számtalan különböző iparágban volt már alkalmunk segíteni vállalkozások online jelenlétét. Bármilyen üzleti profilod is legyen, mi szívesen látunk, és minden eddigi tapasztalatunkat felhasználjuk annak érdekében, hogy te a legjobb megoldások birtokába kerülj.

Pontosan mire számíthatsz a marketing tanácsadás során?

Először is megismerünk. Jelentkezésed után maximum 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Előzetesen küldünk neked egy személyre szabott kérdőívet, ami alapján mi már felkészülten és kész javaslatokkal érkezünk a megbeszélésre.

Meghatározzuk a webes céljaidat és célközönségedet, megnézzük, hogy eddig milyen volt az online jelenléted, és hogy lehetne változtatni rajta. Definiáljuk kiemelt előnyeidet, és azt, hogy hogyan tudsz kitűnni a versenytársak közül. Megnézzük korábbi mérési technikáidat, és a látottak alapján összeállítjuk a számodra ideális stratégiát. Mindezt még a találkozásunk előtt. Alaposan felkészülünk, és nem vesztegetjük a drága idődet.

A személyes találkozó során kiderítjük, hogy a weboldalad hogyan tudja meggyőzni felhasználóidat, miket érdemes megjelenítened rajta. Közösen számba vesszük az online marketingcsatornákat, és kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbbeket. A Facebook és a Google hirdetési felületén elérhető speciális lehetőségeket is ismertetjük majd, amiket a későbbiekben remekül hasznosíthatsz.

Célunk az, hogy a tanácsadás után olyan konkrét tervekkel a kezedben lépj ki az ajtón, amelyek egyenes úttal vezetnek a bevételed növekedéséhez.

Hogy pontosítsunk, nem a kezedben, hanem a postaládádban, ugyanis mi gondoskodunk a tanácsadás alapján készített vázlatról is. A megbeszélést követő 5 munkanapon belül e-mailben elküldünk számodra egy 5-10 oldalas dokumentumot, amiben minden fontos információt megtalálsz, ami a megbeszélésen elhangzott. Neked nem kell jegyzeteléssel foglalkoznod, teljes figyelmedet az elhangzottakra és az ötletelésre fordíthatod.

Hagyd magad mögött a bizonytalanságot, lásd tisztán online lehetőségeidet!

Kérj ajánlatot!