Visszahívást kérek

Kiegészítő szolgáltatások

Tartalomkészítés honlapodhoz

#fotózás #saját képek #arculati videó #forgatás #webszövegírás

Arculati Fotózás

Igényes képeket készítünk vállalkozásod helyszínén, amelyek honlapod mellett nyomdai anyagokban és közösségi média oldalaidon is kiválóan mutatnak majd. A 2 órás fotózás alatt készült képekből te választhatod ki a neked legjobban tetsző 25 képet.

Ha még nem vagy biztos benne, hogy saját vagy stock fotók mellett teszed le a voksod, bejegyzésünk segíthet a döntésben.

Arculati videó készítés

Bemutatjuk vállalkozásod abban a minőségben, amit képvisel. A 1,5-2 órás forgatáshoz tanácsadást és professzionális segítséget nyújtunk és az elkészült felvétel promóciójában is segítünk. A végeredmény egy 3-4 perces rövidfilm lesz, amit 10 év múlva is büszkén mutatsz majd vásárlóidnak.

Arculati videó a Luka Pincészetről

Szövegírás induló honlaphoz

Egy lényegre törő interjút követően megírjuk weboldalad keresőkre optimalizált szövegezését a bemutatkozástól egészen a szolgáltatásokig, majd fel is töltjük honlapodra, hogy átadáskor kulcsrakész weboldalad legyen.

Webszöveg optimalizálás

Átnézzük honlapod szövegeit és célirányos interjút követően frissítjük azokat úgy, hogy látogatóid mellett a Google keresőjét is meggyőzzék. A tartalmak feltöltését és formázást is elintézzük. Munkánk után csak egy feladatot marad: várni a látogatókat megújult honlapodon.