Visszahívást kérek

Egyedi weboldalak

Egyéni vállalkozások

Egyéni vállalkozások

Kapcsolódó referenciák

Egyéni vállalkozások

Rólunk mondták

Egyéni vállalkozások

Weboldal kezelése soha nem volt még ilyen könnyű!

Egyéni vállalkozások

Tudjuk mennyire idegtépő, amikor megszámlálhatatlan mennyiségű feladatod mellett szeretnéd honlapod is naprakészen tartani, de a szövegek formázása, tartalmak feltöltése és kezelése hosszú órákat vesz igénybe.

Egyedi fejlesztésű admin rendszerünkkel nem kell ezt átélned többé. Hisszük azt, hogy az igazán profi honlapok kezelése egyszerű és magabiztosságot kelt kezelőjében. Szövegek szerkesztése, képek és videók feltöltése garantáltan könnyebb és gyorsabb, mint eddig bármikor.

Felejtsd el a nehezen kezelhető honlapodat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Egyéni vállalkozások

Így lesz sikeres weboldalad

Az első megbeszélésen szeretnénk megismerni munkásságod, vállalkozásod sikereit, nehézségeit és persze céljait, amelyek elérésében egyedi megoldásaink segíthetnek.

Szakértő kollégánk a konzultáción elemzi jelenlegi honlapod és konkurenciád. Már az első órában olyan tanácsokat ad neked, amelyek célirányosan segítenek az igényeidnek legjobban megfelelő funkciók kiválasztásában.

Következő lépésként intézzük az általad igényelt domain név lefoglalását és létrehozzuk a webtárhelyet és e-mail címeidet a készülő honlapodnak. Így mindent egy helyen tudhatsz.

A projekt során a designt grafikusaink a legmodernebb technológiával készítik el. Amennyiben saját designnal érkezel, azzal is szívesen dolgozunk. A grafikai megjelenés elfogadása után egy fejlesztő kolléga elkezdi a honlappá építést. A projekt közben természetesen folyamatosan kapcsolatban maradunk veled és értesítünk a fejlesztés státuszáról.

Az elkészült honlapot majd csapatszinten teszteljük és egy jegyzőkönyvet állítunk ki róla, amely után hozzáférést küldünk neked is 30 napos feltöltési időszak erejéig.

Ekkor az oldal még nem éles, viszont neked lehetőséged van a szövegek és egyéb tartalmak feltöltésére. A 30 napos időszak meghosszabbítható. Ezek után élesítjük az új, saját igényeidre szabott honlapod és már érkezhetnek is a látogatók, ajánlatkérések és vásárlások.

Ha Te is szeretnél sikeres weboldal tulajdonosa lenni, tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Egyéni vállalkozások

Tedd meg az első lépést céljaid felé!

Dolgozzunk együtt vállalkozásod további sikereiért!
Küldj üzenetet vagy kérj visszahívást most!