Visszahívást kérek

Egyedi webáruház fejlesztés

Eredményes webáruházak korlátlan funkciókkal, szoftverintegrációkkal és megbízható fejlesztő csapattal sikeres vállalkozásoknak.

Webfejlesztőként az elmúlt több, mint 13 évben évente több tucat alkalommal kerestek minket azzal, hogy webáruházat szeretnének vállalkozásuknak. Tudjuk, hogy az e-kereskedelemmel évről-évre egyre nagyobb forgalmat érhetnek el jól működő üzleti modellekkel és webshop rendszerekkel.

Mikor érdemes webáruház fejlesztés mellett döntened?

 • 1. Amikor megy az üzlet, a bevétel folyamatosan növekszik, te pedig azok közé tartozol, aki még tovább fejlődne és még jobb eredményeket szeretne elérni. Szoftverintegrációkkal, a legújabb online marketing best practice-ekkel és megbízható, elérhető fejlesztő csapattal garantáltan könnyebb, mint egy bérelhető konstrukcióval.
 • 2. Már több webáruházad is volt, számos fejlesztővel, fejlesztőcsapattal találkoztál, viszont az együttműködés mindig hiányzott. Úgy érezted, hogy a fejlesztők nem értenek meg, az eredményeket nem hozta a webshop és még el sem tudtad érni a programozót, amikor szükséged volt rá.
  Neked ilyenkor tapasztalt, megbízható csapatra van szükséged, akiket garantáltan elérhetsz és számíthatsz rájuk hosszú távon a fejlesztés mellett üzemeltetésben és marketingben is.
 • 3. Nagyvállalkozásként új csatornát nyitnátok az e-kereskedelembe lépéssel. Ehhez nagyvállalati funkciókra (ERP integráció, kuponkezelő rendszer, online fizetési módok, stb.) van szükségetek, méghozzá határidőre. Tudjuk, hogy ekkor elengedhetetlen a folyamatos kapcsolattartás, a határidők betartása és a fejlesztés utáni rugalmas rendelkezésre állás. A HELL ENERGY marketingesei is ilyen feladatot kaptak. Nekik így segítettünk webáruházuk fejlesztésével.

Egyedi webshop fejlesztés az fws-nél

 • A webshopod nem ütközik korlátokba, nincsenek lehetetlen funkciók
 • Szoftverintegrációkkal digitalizáljuk folyamataid, megkönnyítjük munkádat
 • Több, mint 13 éves fejlesztői tapasztalatunkkal tanácsokat adunk
 • Könnyen kezelhető, akár automatizált termékfeltöltés
 • A határidőket garantáltan betartjuk
 • A fejlesztési projekt közben folyamatosan tájékoztatunk a webshop státuszáról
 • A projekt után is rendelkezésre állunk, bármikor elérhetsz minket
 • A fejlesztés mellett a webtárhely és levelezés intézésének terhét is levesszük válladról
 • Online marketing kampányaidat is biztos kezekben tudhatod

Egyedi webáruház fejlesztés

Referenciák

Egyedi webáruház fejlesztés

Rólunk mondták

Egyedi webáruház fejlesztés

Élmény a vásárlónak, bevétel a webshop tulajdonosnak

Webáruház tulajdonosként meghatározó fontosságú, hogy a látogatók, akik kosárba helyezték a termékeket, menjenek végig a folyamaton és adják le rendelésüket. Ebben kulcsfontosságú a webshop checkout folyamata.

Képzeld el, hogy webáruházadban a fizetési megkezdése után minden elnavigálási lehetőség (gombok, fejléc menüpontjai) eltűnik, minden zavaró elem kiiktatásra kerül és csak egy feladata marad a látogatónak: a vásárlás befejezése.

Ezenkívül a vásárlás megkezdésénél 2 ikon biztosít arról, hogy az adatkezelés és a fizetés is teljes mértékben biztonságos a webshopban, így további bizalmat építve a vásárlóban.

Szerinted is csökkenne a kosárelhagyás webáruházadban?

Egyedi webáruház fejlesztés

Válaszd a további fejlődést!
Kérj visszahívást!

Dolgozzunk együtt vállalkozásod további sikereiért!
Küldj üzenetet vagy kérj visszahívást most!