Ajánlatot kérek

fws blog

Személyre szabott szépség - weboldal, egyedi kivitelben

2024. június 3.
Személyre szabott szépség - weboldal, egyedi kivitelben

Az Atelier Clinic a 2024-es év elején megnyílt esztétikai klinika Mosonmagyaróvár központjában. Vendégeiket személyre szabott arc- és testkezelések várják, olyan szolgáltatásokkal, amiket a legkorszerűbb technológiák és legmagasabb hatóanyagú kozmetikai termékek segítségével biztosítanak, kiváló szakemberekkel. Forradalmi eljárásaik között innovatív megoldások, prémium kozmetikumok és ehhez a legmagasabb minőségű géppark áll rendelkezésre. A hangsúlyt arra helyezik, hogy pácienseik a legjobb kezek között váljanak magabiztos, egészséges, megújult önmagukká. Éppen ezért szépség filozófiájuk a megelőzésre épül, a slow-ageing metódusaival. Azért választottak minket, mert egy olyan weboldalt szerettek volna, ami tükrözi mindazt, amit a klinika képvisel: hosszú élettartamú megoldásokat, precíz, pontos eljárásokat, olyan személyre szabható felülettel és innovatív fejlesztésekkel, amely jelenleg a legmodernebbek a piacon.

Az Atelier Clinic elkészült honlapja a legfrissebb trendeket követi, letisztult designja pedig visszaadja a klinika miliőjét. Mivel manapság az ügyfelek először az interneten keresztül találkoznak a szolgáltatókkal, ezért elengedhetetlen, hogy a weboldal bemutassa a klinika által nyújtott minőségi és vizuális élményt. Így online időpontfoglalás után az első személyes találkozáskor a helyszín az ügyfélben azonnal bizalmat kelt majd a klinika felé, hiszen a fényképek a kabinokról, a fogadótérről, a szolgáltatásokról előzetesen is olvasható tájékoztató leírások, a gyakori kérdések elolvasásával mind találkozott már, ismerősnek éli meg a helyzetet. Kiemelkedően fontos az elköteleződés szempontjából, hogy ezek a tényezők megjelenjenek az online felületeken, mert ezek mind javítják az ügyfél elégedettségét és hosszú távon növelhetik a vendégek hűségét, a szolgáltatások újbóli igénybevételének valószínűségét.

Kép betöltése...
Az Atelier Clinic weboldala


Amúgy mi weboldalakat készítünk…

Gősi Edittel, az Atelier Clinic vezetőjével korábban dolgoztunk már együtt egy ügyviteli rendszer fejlesztésén. Később aztán Edit és Pusztai Regina felkerestek minket egy új ötlettel, hogy egy modern, egyedi weboldalt szeretnének esztétikai klinikájukhoz. A cél, egy olyan felület létrehozása volt, amely tükrözi a klinika magas színvonalát és professzionalizmusát. Az ötleteik azonban még nem voltak kidolgozva, ezért a weboldal előkészítési szolgáltatásunkkal kezdtünk meg az újabb közös munkát 2023. novemberében. A tervezés elején projektvezetőnk, Polgár Péter és vezető értékesítőnk, Németh Dávid el is látogatott személyesen a klinikára, Mosonmagyaróvár szívébe, hogy élőben is láthassák, milyen a helyszín enteriőrje, légköre, mihez készül a honlap. Ezt követően még négy további előkészítő megbeszélést tartottunk, ahol finomítottuk és pontról-pontra átbeszéltük a koncepciót. Utolsó előkészítő megbeszélésünk 2024. január 3-án volt, ezután rögtön el is kezdtük a weboldal fejlesztését.


Kép betöltése...
Személyes találkozó az Atelier Clinic vezetőjével a klinikán


A klinika weboldal tervezésének hangsúlyos pontjai

Az előkészítés során piackutatást végeztünk, elemeztük a versenytársak weboldalait, az iparági trendeket és miután meghatároztuk a célközönséget, felmértük az igényeiket, hogy biztosan a legjobb, legegyedibb megoldásokat alkalmazzuk. A részletes honlaptervezés során figyelembe vettük az Atelier Clinic speciális elvárásait, mint a többnyelvű honlap igénye, az időpontfoglalási rendszer integrálása és a felhasználói élmény maximalizálása. Minden apró részletet megterveztünk, hogy az atelierclinic.hu ne csak vizuálisan vonzó, hanem funkcionálisan is kiváló legyen.

A magas színvonalú, szakmailag megalapozott tartalmak létrehozásai is kiemelten fontos szerepet játszottak a weboldal készítésében. Ehhez tapasztalt szövegírót alkalmaztunk, aki mélyreható kutatást végzett a szolgáltatásokkal kapcsolatban és az Atelier Clinic vezetőinek ismereteivel és segítségével elkészültek az esztétikai kezelések szöveges tartalmai, a klinika bemutatkozó szövege és a kezelések rövid leírásai is.

Az eredmény egy modern, letisztult megjelenésű, felhasználóbarát weboldal lett, amely megfelel a legfrissebb technológiai és design követelményeknek, és amely hosszú távon is könnyen módosítható. A reszponzív designnak köszönhetően a weboldal minden eszközön – legyen az asztali számítógép, tablet vagy okostelefon – kiválóan működik és esztétikus megjelenést biztosít.


Kép betöltése...
Személyre szabható képes tartalom blokkok


Igényes, felhasználóbarát felület

Az egyedi adminisztrációs felület rugalmassága és könnyű kezelhetősége révén a klinika munkatársai egyszerűen frissíthetik a tartalmakat, biztosítva ezzel a weboldal hosszú távú fenntarthatóságát és aktualitását. Ennek köszönhetően mindig naprakész információkat tudnak nyújtani a látogatóknak, legyen szó aktuális hírekről, hasznos tudnivalókról vagy egy újabb szolgáltatásról. A teljes testreszabhatóságnak köszönhetően a weboldal szerkesztő felülete maradéktalanul kielégíti az egyedi igényeket. A kezelések árai egyénileg beállíthatóak, ezekhez külön magyarázatot adhat meg az admin tulajdonosa, és lenyitható fülek segítségével az eltérő kategóriájú protokollok, különböző kezelési eljárások könnyen elkülöníthetők egymástól. A weboldal változatos megjelenését különböző szerkeszthető design elemek támogatják, a szolgáltatásokon belül többféle szöveges és képes tartalomblokkal oszthatóak meg tartalmak.


Kép betöltése...
Testreszabható, szöveggel magyarázható árkategóriák


A fejlesztés során a legmagasabb minőség biztosítása mellett gyors és hatékony megoldásokra volt szükség, hiszen az idő esszenciális tényező volt, mivel a weboldal fejlesztése egyszerre zajlott a klinika nyitásával. A honlap készítése mellett, az oldal szolgáltatásainak szövegírásában mi is közreműködtünk, biztosítva ezzel a tartalom és a design összhangját. Az online felületek egyik alapvető eleme a minőségi, aktív jelenlét a weboldalon. Ide tartozik minden, amit a honlapon megjelenítünk, legyen az szöveg, kép, videó vagy más multimédiás anyag. Az online jelenlét egyik alapvető eleme a minőségi, friss tartalom a weboldalon. Ide tartozik minden, amit a honlapon megjelenítünk, legyen az szöveg, kép, videó vagy más multimédiás anyag. Az Atelier Clinic oldalára készülő tartalmak megjelenhetnek az “Aktuális híreink” és a “Hasznos tudnivalók” fülön is, így mindig naprakész információkkal láthatják el a honlapra látogató ügyfeleket. A kezelésekről készült szövegekben magas hangsúlyt fektettünk az eljárásokat végző innovatív eszközök és folyamatok menetének bemutatására. Emellett kiemeltük az esetlegesen a témával kapcsolatban gyakran felmerülő kérdéseket, hogy a leendő páciensek minden területen választ kaphassanak. Az Atelier Clinic esetében elengedhetetlen, hogy a leírások érthetőek, könnyen olvashatóak és informatívak legyenek, bemutatva a legkorszerűbb technológiákat és prémium kozmetikai termékeket, amelyekkel dolgoznak. A szövegeknek meg kellett felelniük a SEO elveinek is, hogy javítsák a weboldal rangsorolását a keresőmotorok találati listáin.

Mindemellett kiemelten fontos a jó minőségű, éles és jól összeállított képek használata, amelyek megfelelően illusztrálják a klinika szolgáltatásait és üzenetét, hozzájárulva a látogatók pozitív élményéhez és a weboldal hitelességéhez. A vizuális tartalmak elsődleges szerepet játszanak abban, hogy a látogatók bizalmat építsenek ki a klinikával szemben. A képeknek tükrözniük kell a klinika professzionális környezetét, modern felszereltségét és a magas színvonalú szolgáltatásokat, amelyeket nyújtanak. A fotók nemcsak esztétikai értékkel bírnak, hanem információkat is közvetítenek a látogatóknak, segítve őket a tájékozódásban és a döntéshozatalban.


Kép betöltése...
A klinika belső tere


Az Atelier Clinic weboldalának minden eleme, legyen az vizuális, design vagy szöveges tartalom, azt a célt szolgálja, hogy a látogatók a legjobb kezekben érezzék magukat, és bizalommal forduljanak a klinika szolgáltatásaihoz. A szerződés tárgya egy szuper modern, ütős weboldal megvalósítása volt, amely hűen tükrözi az Atelier Clinic professzionális hozzáállását és elkötelezettségét a kiváló minőség iránt, melyet képviselnek és amely webes felület képes integrálni az időpontfoglalási rendszert, és többnyelvű oldalként funkcionál (magyar, angol, német, szlovák).


A sablon megoldásokat elkerülve a számunkra legmegfelelőbbet kerestük, ezért választottuk az fws webstudió projekttervezés szolgáltatását. Hisszük, hogy a sikerhez nélkülözhetetlen egy professzionális weboldal, mely jól tükrözi klinikánkat, a benne rejlő valódi értékeket képviselve.

A gondos tervezés talán a titok nyitja, amit Dávid és Peti egyértelműen naprakészen és megnyerő felkészültséggel teljesített. Mindezt annak érdekében, hogy pont azt lássuk viszont, amit korábban elképzeltünk. Az előkészítés fázisában alaposan felmérték elképzeléseinket, igényeinket, hogy a projekt minden részletére megoldást találjunk a közös munka során.

Pusztai Regina, Atelier Clinic vezető


Az elkészült weblap eredményénél csak ügyfelünk pozitív visszajelzéseinek örülünk jobban. Nézd meg Te is az elkészült oldalt!