Ajánlatot kérek

fws blog

Mitől lesz igazán jó építőipari weboldalad?

2021. június 17.
Mitől lesz igazán jó építőipari weboldalad?

Miben mutatkozik meg egy építőipari vállalkozás sikeressége? Fejlett géppark, magas szaktudású munkatársak, prémium minőségű referenciák, folyamatos továbbajánlások és ajánlatkérések.

És mi az, ami nem illik ebbe a képbe? Persze elég sok minden. De az elavult és fejlődésképtelen online jelenlét biztosan nem. Főleg manapság.

Képzeld csak el! Éppen most beszélgettél egy jó barátoddal a házfelújításról, és ajánlott neked egy remek lakatost. Megadta a honlap címét, te pedig este bekapcsolod a géped, és rákeresel. Azonban amint megnyílik a weboldal, felmerül benned, hogy vajon rossz címet írtál-e be, esetleg félreértettél valamit. Hiszen az a cég, amit te most látsz, biztosan nem lehet ugyanaz, amelyről pár órája olyan dícsérő szavakat és pozitív véleményeket hallottál.

Pedig bizony lehet. Szerintem te is átérzed mekkora csalódás ez vásárlói szemmel. Viszont el tudod kerülni, hogy te is ebbe a hibába ess.

Láthatod, mennyit számít, hogy érdeklődőd mivel találja szemben magát a weben. Honlapod az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb felület, ahol napjainkban kommunikálni tudsz a megrendelőkkel. Éppen ezért törekedned kell arra, hogy a weben is olyan minőséggel találkozzanak az emberek, amelyet vállalkozásod valóban képvisel.

Néhány pontban összegyűjtöttem neked, hogy miért érdemes építőipari vállalkozásként is kiemelt figyelmet fordítanod weboldalad kialakítására.

Honlapod a legjobb hely arra, hogy bemutasd referenciáid

Kép betöltése...
Ügyfelünk, a Fém-Flex Kft. referenciaoldala. A képre való kattintással nézd csak meg az egész weblapot!
Mit sem érnek a jobbnál jobb munkák és gyönyörűen, prémium minőségben elkészült termékek, ha nem tudod őket jövőbeli ügyfeleidnek vagy partnereidnek prezentálni. Ha a referenciákat egy modern, letisztult környezetben, jó minőségű képek formájában látja az érdeklődő, sokkal nagyobb eséllyel fog elköteleződni. Így tudsz benne bizalmat kelteni, és így tudod a legegyszerűbben megmutatni számára, hogy a te céged bizony elhivatottan végzi a munkáját.

Arról nem is beszélve, hogy az interneten nem csak otthonuk nyugalmában tudják végiglapozgatni a munkákat. Egy modern weboldal akár egy megbeszélés során, telefonról is problémamentesen elérhető, és segítheti az ötletelést, inspirációt adhat.

A weboldal már presztízskérdés

Ahogy a fenti példában szemléltettem, a honlap képviseli vállalkozásod, 24 órában a hét minden napján. Hiába adsz ki tökéletes munkát a kezedből, ha a felhasználók nem tudnak tájékozódni róla. Hiába lesznek elégedettek jelenlegi ügyfeleid, ha a jövőbelieket nem tudod meggyőzni a honlapoddal. Rengeteg elvesztegetett lehetőség rejlik egy túl lassú, átláthatatlan és korszerűtlen weboldalban.

Éppen ezért ki kell használni a modern korban és technológiában rejlő potenciált, és olyan webes felülettel kell fogadni a lehetséges partnereket, amely segíti őket a döntésben. Amint rendelkezel egy igazán prémium minőségű weblappal, csak annyi a dolgod, hogy naprakészen tartsd, és fogadd az ajánlatkéréseket.

Kép betöltése...
Az Mgeneralinvest honlapja is letisztultságot és precizitást közvetít. Katt a képre, hogy megnézd!

Egy modern honlap dolgozóid munkáját is megkönnyíti

Nem csak az érdeklődőknek lesz egyszerűbb dolga egy profi weblappal. A képek feltöltésével, akár katalógusok frissítésével és a weboldal üzemeltetésével általánosságban is rengeteg munka lehet, ha nem tartozik hozzá egy könnyen kezelhető háttérfelület.

Emellett persze maga a honlapfejlesztési projekt is kemény dió, ha egyedül láttok neki. Arról nem is beszélve, hogy a sablon weboldalak nem tudják hosszú távon kiszolgálni egy növekvő vállalkozás igényeit.

Az egyedi fejlesztésű honlap ezzel szemben teljes mértékben céged működésére szabható. A projekt során a fejlesztő csapattól maximális támogatást kaphatsz, és így olyan végeredmény születhet, ami hosszú távon hozzájárul a vállalat folyamataihoz.

Az fws-nél ráadásul mi egyéb feladatok végrehajtásában is levesszük a terhet a válladról. Szakértői szemmel megírjuk a honlap szövegeit, így nem kell neked órákat töltened a fogalmazással. Olyan szövegeket készítünk, amelyekkel a felhasználóid és a Google szemében is előkelő helyre kerülhetsz. Profi képeket is tudunk készíteni, valamint biztosítunk megfelelő domain nevet és webtárhelyet is. Sőt, ha szükséges, akár vállalaton belüli levelezésedet is megoldjuk.

Profi weboldal nélkül nincs hatékony online marketing

Ha szeretnéd online csatornákon népszerűsíteni vállalatod (és mi erősen ajánljuk, hogy ezt tedd), nem elegendő egy céges Facebook oldalt létrehozni. Korántsem.

A két legnagyobb online hirdetési platform, a Facebook és a Google is a modern, korszerű weboldalon alapszik. Ide kerülnek ugyanis beépítésre azok a kódok, amelyekkel a hirdetések eredményei mérhetők, ezáltal a kampányok optimalizálhatók és javíthatók.

Az újságokkal és a szórólapokkal szemben minden online elköltött forintot nyomon követhetsz, és láthatod a megtérülésüket. Azt is könnyebben tudod kontrollálni, hogy milyen ajánlatkérések érkeznek be hozzád. Ki tudod választani azokat a megrendelőket, akik céged tevékenységéhez illeszkednek, azokat a munkákat, amiket el szeretnél és el tudsz vállalni.

Azt pedig már mondanom sem kell, hogy ha létrehozunk egy hirdetést, akkor annak valahova vezetnie kell. Nem elég egy szép kép és egy jó hirdetésszöveg. Akkor lesz igazán hatásos egy kampány, ha az úgynevezett landoló oldal (tehát a hirdetésre való kattintás után megjelenő weboldal) egyezik az érdeklődő elvárásaival és megfelelő mennyiségű és minőségű információt nyújt számára. Mind verbálisan, mind non-verbálisan.

Reméljük, ezzel a cikkel hozzájárultunk ahhoz, hogy építőipari vállalkozásod növekedésében az online világ nem falként, hanem ugródeszkaként fog megjelenni.

Ha érdekel, hogy pontosan hogyan is zajlik egy weboldal generálkivitelezése, olvasd el esettanulmányunkat! Bármilyen további kérdés esetén pedig állunk rendelkezésedre!