Ajánlatot kérek

fws blog

Így mutasd meg szakértelmed célközönségednek!

2019. február 5.
Így mutasd meg szakértelmed célközönségednek!

Tartalmak, amelyek megmutatják szakértelmed

Korábbi bejegyzéseinkben is hangsúlyoztuk az egyedi tartalmak fontosságát weboldaladon. Ebben a cikkben most továbblépünk a honlapra feltöltött bemutatkozó szövegekről, blogról és a tartalommarketing tárházának másik típusait, az esettanulmányokat és e-könyveket jellemezzük. 

Egy esettanulmányban bemutathatod vállalkozásod működését érdeklődőid számára. Lehetőséget adsz nekik arra, hogy betekintést nyerjenek, milyen is lehet céged ügyfelének lenni, milyen szolgáltatásra számíthatnak. Az esettanulmányt is érdemes e-book formában kiadni, így bármikor letölthetővé teheted akár arra a célra készített landing oldaladról is. 

Azonban nem csak esettanulmányokat adhatsz látogatóidnak. Egy rövidebb akár 20-30 oldalas szakmai e-book megírásával is tudod támogatni, oktatni az olvasókat. 

Sikeres  honlapok tízparancsolata

A Sikeres honlapok tízparancsolata című e-könyvet 2017-ben készítettük. Célunk az volt, hogy 10 pontban összefoglaljuk, mi az ami igazán szükséges ahhoz, hogy egy weboldal sikeres legyen. A Sikeres honlapok tízparancsolatának egyik legfőbb üzenete, hogy manapság a weboldalak készítésének célja már nem az, hogy csak legyenek, hanem vállalkozásod online jelenlétének, sikereinek alapját jelenti. 
Olyan vállalkozásoknak szól leginkább, akik fejlődésüket a weben tovább szeretnék növelni üzleti igényeik figyelembevételével. 

Rendszeresen kapunk pozitív visszajelzéseket a könyvvel kapcsolatban. Alábbi véleményt éppen a héten írta egy olvasó:

“Sziasztok!
Köszönöm, még egy tudásanyag sem volt ennyire színvonalasan kivitelezve, mind grafikailag, mind tartalmilag.
Köszönet érte!
Üdv, Timi

 Ha még nem töltötted le,  töltsd le és olvasd el Te is itt!

Egy sikeres honlap története - esettanulmány

Wollaston Erika jógaoktató közel egy éve keresett fel minket. Vállalkozása kinőtte az addig használt Wordpress sablon alapú honlapját, ezért döntött egyedi fejlesztésű megoldás mellett. Új weboldalán több hónapon keresztül dolgoztunk együtt Erikával, amelynek eredménye egy minőségi, modern honlap lett.

Úgy gondoltuk, hogy a teljes folyamatot, az első találkozótól egészen az átadott oldal által hozott eredményekig egy esettanulmányban rögzítjük és publikáljuk. Az esettanulmánnyal az volt a célunk, hogy bemutassuk részletesen hogyan is készül el egy eredményes, sikeres weboldal. 


Az e-book formátumban elkészített tanulmány szövegén és megjelenésén többen is dolgoztunk, igyekeztünk úgy elkészíteni a tartalmat, hogy az olvasók minden szükséges információt megkapjanak arról, hogyan is zajlik a munka a kulisszák mögött. A saját fotókkal és jegyzetekkel is kiegészített tanulmány 14 oldalas lett végül. 

A következő lépés egy egyedi, a tanulmányhoz készített landing oldal fejlesztése volt, ahol bármikor elérhető és letölthető az e-book. A könyvet letöltők száma napról-napra növekszik. Ne maradj le róla Te sem!

Olvasd el és ajánld ismerőseidnek is!