Visszahívást kérek

fws blog

Hogyan kerülheted el üzleti levelezésed leállását?

2020. augusztus 28.
Hogyan kerülheted el üzleti levelezésed leállását?

Ebben a történetben senki sem szeretne főhős lenni

Képzelj el egy katasztrófa filmet! Bemutatják a főhősöket, az idilli állapotot, ami hamarosan meg fog változni, amikor bekövetkezik a katasztrófa. Ebben a történetben te vagy a főhős. Üzleti levelezésed már több éve beállítottad minden eszközödre, laptop, otthoni számítógép, telefon, stb. Vállalkozásod legfontosabb kommunikációs csatornájáról van szó, amit naponta többször megnézel. Működése már egyszerűen alapvető része a munkanapoknak.

De mi történik akkor, ha egyik napról a másikra az e-mail kliens nem engedne hozzáférni az e-mailekhez. Teljes leállás, nem tudsz leveleket küldeni és az érkezőket sem látod. El tudnál képzelni egy napot az üzleti levelezésed nélkül?

Miért állna le az üzleti levelezés az egyik napról a másikra?

Áprilisban találkoztunk először a problémával. A Gmail egy újabb frissítése után az eddig használt titkosítási protokollt elutasítja, így elérhetetlenné válik a kimenő levelek küldése a fiókokban. Ez a változás érintette a jelenlegi e-mail szerverünk fiókjait. A teljes áprilisi bejegyzésünket a Gmail levelezés szigorításáról itt tudod elolvasni.

Már akkor előre látható volt, hogy a többi e-mail kliens fejlesztője is megteszi ezt a szigorítási lépést. Ezek a módosítások azonban nem egyszerre jelentkeznek mindenkinél. Többen fordultak hozzánk az elmúlt hónapokban, hogy váratlanul leállt a levelezésük különböző platformokon:

  • Apple iPhone levelező applikációja frissítés után már nem engedett leveleket küldeni és fogadni
  • a Thunderbird díjmentes levelezőjében állt le a kimenő levelek küldése
  • az Outlook 2020-as verziójában időszakosan megállt a levelek fogadása és küldése egyaránt

Tudjuk, mennyire szörnyű érzés, amikor eddig hibátlanul működő levelezés egy külső frissítés miatt leáll és nem tudod, mikor férhetsz hozzá legközelebb. A jó hír, hogy van biztos megoldás.

Business Mail - ha fontos üzleti levelezésed

Már a 2020-as év kezdetén tudtuk, hogy az új évtized elvárásainak teljes mértékben egy új levelező szolgáltatással tudunk megfelelni. A jelenlegi szerveren található, webtárhellyel együtt adott részszolgáltatás fejlesztése már nem volt opció.

Egyedülálló szolgáltatásra és teljesen új háttérrendszerre volt szükség ahhoz, hogy ügyfeleinknek azt a biztonságos és színvonalas levelezést nyújtsuk, amely illik üzleti ügyviteleik fontosságához.

Miért dönts a Business Mail mellett, ha fontos levelezésed?

  • Garantáltan nem kell aggódnod a leállások miatt, te nem leszel katasztrófa film főhőse
  • Kompatiblis a népszerű e-mail kliensekkel (Outlook, Thunderbird, Gmail, telefonos kliensek stb.)
  • Gyors ügyfélszolgálat, azonnali elérhetőség és segítség
  • Korlátlan méretű file küldés (ha téged is korlátozott már a Gmail 25MB-os limitje)
  • Biztonsági mentések naponta, akár 24 hónapig visszaállítható tartalommal

A Business Mail-ről bátran mondjuk, hogy a jövő levelező szolgáltatása és téged is megkímélhet az aggodalmaktól. Tudj meg még többet a szolgáltatásról itt.