Ajánlatot kérek

fws blog

Egyedi honlapfejlesztés mindössze 3 hónap alatt

2021. február 22.
Egyedi honlapfejlesztés mindössze 3 hónap alatt

A rohamosan változó felhasználói igények követése a legtöbb vállalkozás számára kihívás. Nagyon fontos, hogy egy sikeres, modern cég célközönségével együtt fejlődjön és alkalmazkodjon igényeihez. És mik a legfontosabb igények napjainkban?

Többek között az, hogy ha találunk egy általunk keresett terméket vagy szolgáltatást, arról megfelelő mennyiségű és minőségű információt tudjunk gyűjteni, hiszen a bizalom kiépítése továbbra is előkelő helyet foglal el. Ha az interneten (hol máshol?) felkeressük a szolgáltató céget, könnyen és gyorsan megtudjunk róla minél több mindent, és amit megtudunk, az építse a bizalmat és a szolgáltatás igénybevétele felé tereljen minket.

Mi lehet a legalkalmasabb eszköz a fent leírtak teljesítéséhez? Igen, eltaláltad, egy modern, minőségi és korszerű webes felület, ami tükrözi a vállalkozás legfontosabb tulajdonságait.

Az 1993 óta működő családi vállalkozás, a Fém-Flex Kft. pedig pontosan tudta ezt.

“Az utóbbi fél évben sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk kicsit jobban megismertetni magunkat a piaccal, hogyan tudnánk új partnereket szerezni? Ennek kapcsán felmerült egy másik fontos kérdés, ami pedig az volt, hogy honnan tudnánk megnövekedett igények kielégítéséhez megfelelő munkaerőt biztosítani? Végül úgy döntöttünk, hogy egy modern weboldal jó lehetőség lehet a céljaink elérésének érdekében.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.

De ne szaladjunk ennyire előre. Néhány mondatot érdemes olvasnod ügyfelünkről.

Kép betöltése...
A Fém-Flex alapvető szolgáltatásai

Partnerünk legfőbb küldetése, hogy rugalmas és egyedi szolgáltatásaikkal a hazai fémipar stabil szereplői maradjanak. Számukra az a legfontosabb, hogy az ügyfeleikkel jó kapcsolatot ápoljanak, hiszen tudják, hogy iparágukban az egyedi igények kielégítése a legfontosabb.

Éppen ezért talán nem a véletlen műve, hogy az fws csapatával hozta őket össze a sors, hiszen mi is rendkívül fontosnak tartjuk a fent leírt értékeket. Ezek alapján pedig az sem meglepő, hogy egy kiemelkedő együttműködési folyamatnak köszönhetően, csupán 3 hónap alatt elkészíthettünk a Flém-Flex számára egy olyan egyedi fejlesztésű honlapot, ami minden igényüknek maximálisan megfelel.

Most biztosan azt kérdezed, hogyan. Ne aggódj, esettanulmányunkból kiderül!

Amire ügyfelünknek szüksége volt: profi weboldal

A probléma tehát adott volt, a Fém-Flex csapata viszont már a megoldásra is rájött.

Ismertségük, ezzel együtt pedig bevételük növeléséhez és csapatuk bővítéséhez a mai világban már elengedhetetlen egy korszerű weboldal, hiszen ez egy látványos útjelzőként szolgál a céljaikhoz vezető ösvényen. Éppen ezért kerestek fel minket, hiszen maguk is tudták, hogy mire van szükségük.

Kép betöltése...
Az egyedi honlap meghatározó tényezője, hogy tökéletesen tükrözze a vállalat munkáját és értékeit

A legfontosabb a bizalom

Helyesbítsünk. Ügyfelünk tudta, hogy egy modern, jól kivitelezett weboldalra van szüksége, azt is tudta, hogy ezzel a weboldallal milyen célokat szeretne elérni. Azzal viszont már kevésbé volt tisztában, hogy pontosan hogyan szeretné ezt megvalósítani, sok volt a kérdés az eredményekkel kapcsolatban is. Éppen ezért, már az első kapcsolatfelvételtől kezdődően folyamatosan a rendelkezésére álltunk, igyekeztünk mindenben segíteni, rengeteg közös ötletelést és megbeszélést tartottunk.

Egy ilyen szintű együttműködés során elengedhetetlen a kölcsönös bizalom, és elmondhatjuk, hogy ez teljes mértékben jellemzi partnerségünket. A folyamatos kapcsolattartás, akár napi rendszerességű telefonhívás Petivel, projektmenedzserünkkel segített ügyfelünknek bizonytalansága csökkentésében, és a projekt előrehaladtával ő is egyre inkább úgy érezte, weboldala jó kezekben van.

Ugyanígy a mi oldalunkon is azt tapasztaltuk, hogy egy felkészült és eltökélt partnerrel van dolgunk, aki minden javaslatunkra nyitott és bízik szakértelmünkben. Ez hihetetlen mértékben megkönnyítette a munkánkat, hiszen tudtunk, hogy számíthatunk rá, és segíteni fogja a gyors előrehaladást.

“Az fws-sel történő kapcsolattartás már a kezdetektől nagyon rugalmas volt. Az érdeklődésemre nagyon gyorsan reagált Dávid, a cég értékesítő munkatársa, majd ezt követően a szerződés is hamar megkötésre került.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.

Szerződéskötéstől az egyedi weboldal élesítéséig

Ahogy ügyfelünk is kiemelte, gyorsan sikerült közös nevezőre jutnunk, ezt az ütemet pedig a projekt hátralevő részében is fenntartottuk. Miután november elején a megbeszéltek alapján pontosan megkaptuk az anyagokat, csapatunk nekilátott a munkának. December 21-én, jóval a kitűzött határidőn belül pedig már küldtük is a Fém-Flexnek a kész weboldalt és a hozzáférést az adminisztrációs felülethez.

Kép betöltése...
Az egyedi weboldal elkészítésének teljes folyamata a szerződéskötéstől az élesítésig

“A projekt során szinte az egész csapatot sikerült megismernem, mindenki nagyon korrekt módon állt az elvégzendő feladatokhoz. Nagy pozitívum volt számomra, hogy volt lehetőségem akár többszöri változtatásra is, ami rendszerint nagyon gyorsan megvalósításra került.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.

Ez igaz volt többek között a tervezési folyamat során a design elemeire, amelyeken több módosítást is el kellett végezni, azonban ezek mindig zökkenőmentesen megtörténtek, hiszen számunkra a legfontosabb minden projektnél az, hogy megbízónk teljes mértékben elégedett legyen. Ezért dolgozunk.

Sőt, a látványterv során hamar felmerült, hogy egy új logót is tervezzünk a Fém-Flexnek, mivel az arculatnak ez egy kiemelten fontos eleme. Ebbe végül a tervezettnél több energiát fektettünk, hiszen a lehető legtökéletesebb megoldást szerettük volna nyújtani. Úgy gondoljuk, sikerült ábrázolni partnerünk kiemelt tulajdonságait, emellett pedig egy megfelelő alapot szolgáltatni a design többi eleméhez. Nekünk megérte az a pár plusz óra. És nekik is.

Kép betöltése...
Az ügyfelünk számára elkészített egyedi logó

A weboldal funkcióival kapcsolatban is elmondható, hogy a többszöri egyeztetésnek köszönhetően gyorsan körvonalazódtak az ügyfél kívánságai. A fejlesztési munka hamar elkezdődhetett és végig gördülékenyen haladt, hiszen egyértelműek voltak az igények.

Csapatunknak mindig nagy segítség, ha konkrét elképzelésekkel keresnek meg minket, hiszen ilyen esetekben mi is olyan javaslatokat tudunk tenni, ami partnerünknek igazán hasznos lehet.

A közös projekt részeként a weboldal teljes szövegezésének terhét is levettük ügyfelünk válláról. Így nem csak energiát és időt takarított meg, de honlapjának minden aloldala legjobb szaktudásunk szerint a Google keresőmotorjához lett optimalizálva. A kapcsolattartás a közös munka ezen szakaszában is meghatározó, hiszen több módosítási kérés is előfordulhat, melyeket mi igyekszünk minél gyorsabban elvégezni. Jelen esetben az egész folyamat mindössze másfél hetet vett igénybe.

“A szövegek megírását is az fws-re bíztam, amit Dave készített el nekünk. Több alkalommal is sikerült telefonon konzultálnunk, így tökéletesen le tudtuk tisztázni a konkrét elképzeléseket. A végeredménnyel abszolút elégedettek vagyunk, mivel nem csupán a szövegek lettek ütősek, hanem Dave a Google keresésekre is optimalizálta azokat.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.

Az együttműködés elején közösen kítűzött 2021. január eleji határidő helyett végül már december 21-én átadtuk az ügyfélnek az elkészült weboldalt. Ebből is látható, hogy a felek közti szoros együttműködés és kölcsönös bizalom a projekt gyorsaságában és zökkenőmentességében mutatkozott meg.

Olyannyira, hogy végül még e-mail aláírás és levélpapír elkészítésére is felkértek minket, mi pedig nagy örömmel tettünk eleget ennek a kérésnek. Egyéb apró utómunkálatok és változtatások miatt végül a szerződéskötés után alig 3 hónappal, január 20-án került sor az élesítésre.

Kép betöltése...
A Fém-Flex egyedi weboldalára fordított munkaórák megoszlása

Milyen eredményeket hozott az egyedi fejlesztésű honlap?

“Az élesítés után izgatottan vártuk, hogy hogyan fog teljesíteni az oldalunk. A meghirdetett állásajánlatainkra már ez első hetekben érkeztek érdeklődők és emellett a szolgáltatásaink iránt is megnövekedett érdeklődést tapasztaltunk.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.

Ügyfelünk véleménye magáért beszél. Mindig örömmel halljuk, hogy az együttműködés bizony meghozza eredményét, hiszen legfőbb célunk továbbra is az, hogy egyedi fejlesztéseinkkel hosszú távú segítséget nyújtsunk a haladó gondolkodású vállalkozásoknak.

Mi hálásak vagyunk, hogy a Fém-Flexet sikerült támogatnunk céljai elérésében, és biztosítjuk arról, hogy ha bármikor szüksége van egy szenvedélyes és megbízható csapatra, az fws-re továbbra is számíthat.

“Azt gondolom, ha egy cég hosszútávú befektetést tervez, mindenképp érdemes egy modern weboldalban gondolkodni. Mi is így döntöttünk és egyáltalán nem bántuk meg. Azt kaptuk, amit szerettünk volna, egy letisztult, de mégis modern és informatív weboldalt.”

Szücs Róbert, ügyvezető-helyettes, Fém-Flex Kft.