Blogolunk!

2017. január 1.

Idén is arra törekszünk, hogy a megrendelőink számára minden szempontból tökéletes munkákat adjunk át. Ennek érdekében folytatjuk a már jól bejáratott és nagy népszerűségnek örvendő belső és külső előadásokat, tréningeket, képzéseket.

Kedves olvasó!

A Feki Webstudio csapata nagy lendülettel kezdte meg a 2017-es évet.Idén is arra törekszünk, hogy a megrendelőink számára minden szempontból tökéletes munkákat adjunk át.Ennek érdekében folytatjuk a már jól bejáratott és nagy népszerűségnek örvendő belső és külső előadásokat, tréningeket, képzéseket és csapatépítéseket.

Facebookon is egyre több információt osztunk meg mindennapjainkról, sőt az ügyfeleink véleményét is kikérjük egy-egy kérdésben.De nem állunk meg itt! Idén elindítjuk saját blogunkat is!Ennek két oka van.A legfontosabb az, hogy az ügyfeleink a munkafolyamatainkról és belső működésünkről többet tudjanak meg, akár már azelőtt, hogy felkeresnének minket. Szeretnénk tapasztalatokat megosztani, javaslatokat tenni és megoldásokat kínálni havi rendszerességgel megjelenő írásainkban.Ezen felül reményeink szerint az írásokkal nem csak a megrendelőinkkel folytatott közös munkát könnyítjük meg, hanem érdekes olvasnivalóval is tudunk szolgálni mindenki számára.Persze nem csak technológiával, hanem produktivitással, rendszerszemlélettel, vállalati kultúrával is fogunk foglalkozni, mert ezeket a témákat is legalább olyan fontosnak tartjuk, mint magát a szakmát.

Teljes verzió